AltcoinsCardanoDogecoinEthereumMetaverse

Bakkt Holdings annoncerer international og national ekspansion samt samarbejde med krypto- og blockchain-relaterede virksomheder

Bakkt Holdings udvider internationalt og nationalt

Digitalt aktiv handelsplads Bakkt Holdings har annonceret en international og national udvidelse. Ifølge pressemeddelelsen planlægger de at udvide deres krypto-kapaciteter til adskillige internationale markeder med eksisterende og nye kunder inden årets udgang. I Latinamerika har Bakkt og den langvarige kunde, aktiehandelsplatformen Hapi, udvidet til Mexico og Argentina og forventer også at gå live i Brasilien inden udgangen af 2023. I Europa planlægger de at lancere i Spanien, og Bakkt vil yde krypto-handel og forvaringstjenester i Storbritannien og EU til krypto-appen 3.0 verse. Derudover vil Bakkt samarbejde med 3.0 verse i hele Asien, herunder Hongkong og Singapore. Virksomheden fortsætter også med at udvide med institutionelt støttede kunder nationalt: Bakkt og EDX Markets, en digital aktiv handelsplads for krypto-orienterede virksomheder og store finansielle institutioner, har foreløbigt aftalt, at Bakkt vil deltage i EDX’s afregningshus og forvaringsnetværk, der i første omgang fungerer som backup-kvalificeret forvaring.

Tron-grundlæggeren og Poloniex-ejeren Justin Sun har tilbudt en 5% dusør til den såkaldte “white hat” hacker, der udførte et angreb på Poloniex. Han tweetede fredag, at hackeren har 7 dage til at overveje tilbuddet, før de inddrager retshåndhævelsen. Sun hævdede også, at Poloniex-teamet har identificeret og frosset en del af midlerne tilknyttet hackerens adresser, og at “tabene i øjeblikket er inden for håndterbare grænser, og Poloniex’ driftsindtægter kan dække disse tab”.

Sydkoreanske metaverse-platform ZEP har annonceret et samarbejde med Layer 1-platformen NEAR Protocol og afslørede planer om at bygge på dette. Ifølge pressemeddelelsen sigter NEAR Protocol og ZEP mod at udforske en forretningsmodel, der giver forskellige fordele til brugerne gennem dette samarbejde. De to planlægger også at udvikle Web3-relaterede funktioner, der øger udviklernes og brugernes bekvemmelighed.

Top  HTX genvinder stjålne midler efter hackerangreb og belønner hacker med 250 ETH

NEAR Foundation, der støtter væksten og udviklingen af NEAR-økosystemet, har annonceret et samarbejde med Eigen Labs, der bygger Ethereum-restaking-protokollen Eigen Layer. De to teams arbejder sammen om at bygge “den første nogensinde ‘fast finality layer’ for Ethereum rollups”, hvilket muliggør, at transaktioner kan behandles inden for 3-4 sekunder i stedet for minutter eller længere og 4000x billigere end de nuværende muligheder.

Aragon OSx-protokollen, det nye Aragon-stak’s fundamentale lag, har nu multikæde-styring ved hjælp af LayerZero til tværkædebeskeder og zkSync Era-rollup til billig og sikker afstemning. Koden gennemgår for øjeblikket revisioner. Denne Aragon OSx-plugin muliggør, at decentraliserede autonome organisationer (DAO’er) kan styre aktiver og tilladelser på tværs af Ethereum Virtual Machine (EVM) kæder fra en hovednet DAO-smartkontrakt.

Kilde: AdobeStock / Ascannio

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button