Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Binance lanciert neues Futures-Produkt für Neiro-Token auf Ethereum – Was Händler wissen müssen

Aptos, Avalanche und Hashflow veröffentlichen 320 Millionen US-Dollar

## Binance lancerer leveraged Futures-marked for Neiro-token

Neiro (NEIROETH) på Ethereum får en ny børsoplevelse med lanceringen af et leveraged Futures-marked på Binance. Dette produkt, som ikke vil have en NEIRO-spotmarked på Binance, vil tillade handlende at satse på NEIRO’s prisudsving på en risikofyldt måde.

Binance har annonceret, at handlende kan spekulere på NEIROETH/USDT-paret med en gearing på op til 75 gange. Dette produkt er dog ikke tilgængeligt for alle regioner og handlende på grund af Binance’s restriktioner. På trods af dette har kontrakten allerede handlet for mere end 37 millioner USDT blot få timer efter lanceringen.

## NEIRO-kampen mod Insider-handel og Wallet-Clusters

NEIROETH har kæmpet mod insiderhandel og volatilitet på mindre børser som Bybit, MEXC, Gate.IO, BitMart og KuCoin. Wallet-clustre har forsøgt at manipulere markedet ved at udvide deres beholdninger, hvilket har skabt kunstige effekter på prisudviklingen.

En stærk køber har investeret millioner for at blive den største NEIRO-indhaver, hvilket har øget interesse for NEIRO-handel. Dette er sket samtidig med, at NEIRO’s priser har oplevet betydelige stigninger på Uniswap og andre børser.

## NEIRO og dets versioner på tværs af forskellige blokchain-netværk

NEIRO er blevet listet på multiple netværk som Ethereum, Solana, Base og Binance Smart Chain med forskellige grad af likviditet. Der er observeret forsøg på at manipulere priserne på disse markeder for at opnå fordelagtige handelsmuligheder.

Med lanceringen af NEIRO-derivater kan investorer begynde at vurdere, hvilken version af NEIRO der har den mest pålidelige likviditet og spekulationsmuligheder. Samtidig skal NEIRO konkurrere mod andre tokens som Simon’s Cat (CAT), der har oplevet stabil handel uden større fald.

Artiklen giver et overblik over NEIRO’s rejse på markedet, fra lanceringen af futures-produktet til bekæmpelsen af insiderhandel og wallet-clustre. NEIRO fortsætter med at konkurrere og tiltrække interesse fra handlende på tværs af forskellige blockchain-netværk.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version