Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Cirkel frigiver bro-standard for deres digitale token – Hvad betyder det for stablecoin-likviditet?

50 Milliarden Dollar Zufluss in Bitcoin nach ETF-Einführung?

Circle introducerer ny standard for bridging af USDC-stablecoin

I en førstegangsmeddelelse inden for stablecoin-økosystemet har Circle, skaberne af USDC, frigivet en standard for bridging af deres digitale token.

I en blogpost dateret den 21. november fremhæver fiat-understøttede stablecoin-producenter behovet for at hjælpe udviklere med at oprette likviditet for stablecoins på nye netværk.

Denne nye standard gør det muligt for udviklere at tage USDC på nye Ethereum Virtual Machine (EVM) kompatible protokoller og tilbyder mulighed for at opgradere til den native version i fremtiden.

Cirkel afslører, at alle bridged USDC vil være fastsat under den “ikke-officielle” kategori og ikke udstedes eller er berettiget til indløsning gennem deres platform. I stedet fungerer de som en proxy til den normale USDC-stablecoin, der gør det muligt at bruge dem på enhver platform, hvor bridging af den tokeniserede dollar-aktiv er mulig.

For at tilbyde bridged USDC på nye blockchain-protokoller skal udviklere gennemgå to vigtige processer. I løbet af disse trin kan bridged USDC-token-kontrakten implementeres for at tilføje stablecoin-likviditet til det nye netværk.

Efter at bridged USDC har trukket betydelig forsyning og øget antallet af indehavere og app-integrationer, vil Circle og tredjepartsudvikleren vælge at overføre ejerskab af aktivet sikkert til Circle-konsortiet. Derefter vil bridged USDC blive brændt eller permanent pensioneret, og en native version vil blive lanceret i stedet.

Cirkels seneste initiativer følger tidligere implementeringer af deres stablecoin på populære lag-2 blockchain-protokoller som Polygon i oktober og på Base Network i september.

Den nyligt frigivne bridged USDC-standard fra Circle vil potentiel vis eliminere behovet for “migration” og adressere bekymringer om likviditetsfragmentering i DeFi-økosystemet samt tilbyde mulighed for brug af bridge-system, som kommer med opgraderingsfunktionalitet fra starten.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version