Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Convex Finance: CVX token stiger med over 100% på grund af øget interesse for veCRV-token

Saylor's Stand as BTC Dips Amid Fed Shift

## Convex Finance: CVX-token stiger med over 100% på 24 timer

Convex Finance-protokollens CVX-token er steget med mere end 100% inden for de seneste 24 timer, drevet af en massiv stigning i indstrømningen til veCRV-token.

### Om Convex Finance
Convex Finance er en decentral finansprotokol, der opererer på Ethereum-netværket. Protokollen giver brugerne mulighed for at låse deres CRV (Curve Finance) -token i en kurvepool og derefter modtage veCRV-token som belønning.

### CVX-tokenets stigning
CVX-tokenet, som er protokollens native token, har oplevet en betydelig stigning på mere end 100% i løbet af de sidste 24 timer. Denne prisstigning skyldes hovedsageligt en stor tilstrømning af investorer, der låser deres CRV for at optjene veCRV-token og samtidig drage fordel af den stigende værdi af CVX.

### veCRV-token
veCRV er et token, der opnås, når brugere låser deres CRV i Convex Finance’s kurvepulje. Dette token kan bruges til at stemme på beslutninger i protokollen og give adgang til forskellige fordele og incitamenter.

### Konklusion
Den markante stigning i CVX-tokenets værdi viser den stigende interesse for Convex Finance-protokollen og dens muligheder for brugerne. Med en fortsat stigning i indstrømningen til veCRV-token kan det forventes, at CVX-tokenets pris vil fortsætte med at stige i de kommende dage.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version