Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Der Euro-Stablecoin EURC von Circle jetzt auch auf Ethereum Layer-2 Base handelbar

Aufwärtstrend von Bitcoin hält an – drei Gründe warum er noch nicht zu Ende ist

## Euro-Stablecoin EURC nu handelbar på Ethereum Layer-2 Base

Circle har offentliggjort, at deres Euro-Stablecoin EURC nu er tilgængelig for handel på Ethereum Layer-2 Base. Dette åbner op for nye muligheder for handel og investering i den populære stablecoin.

### Hvad er EURC?

Euro-Stablecoin (EURC) er en digital token, der er knyttet til værdien af euroen. Dette gør det muligt for brugere at bevare værdien af deres kryptoaktiver i et stabilt aktiv, der følger værdien af en velkendt fiat-valuta.

### De første platforme

Flere krypto-børser og DeFi-protokoller har allerede integreret EURC på deres platforme. Dette giver brugerne mulighed for at handle, låne ud og investere i den stabile møntfod på en række forskellige platforme.

### En ny æra for EURC

Med lanceringen på Ethereum Layer-2 Base repræsenterer dette en ny æra for EURC. Brugere vil nu kunne drage fordel af de forbedrede hastigheder og lavere omkostninger ved transaktioner på denne skaleringsløsning.

### Konklusion

Circle’s Euro-Stablecoin EURC åbner op for spændende nye muligheder for brugere af kryptovalutaer. Med lanceringen på Ethereum Layer-2 Base bliver det endnu nemmere og billigere at handle med denne populære stablecoin. Vi kan forvente at se en stigende brug af EURC på forskellige platforme i den nærmeste fremtid.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version