AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Er NEO’s pris for høj til at købe? – Analyse af NEO’s seneste prisstigning på 34%

Artiklen er blevet formateret efter Markdown-syntaks, og hovedtitlerne er blevet tilføjet som H2-overskrifter og H3-overskrifter til at strukturere indholdet.

NEO Explodes Upwards by 34%


Kendt som ‘Chinese Ethereum’, har NEO-prisen oplevet en stærk genopblussen i markedets brede oktober-rally. NEO’s grundlægger, Da HongFei, har afsløret detaljerne om en EVM-kompatibel sidekæde med planer om at lancere TestNet i slutningen af året.

NEO Nedbryder Markedets Modstand

NEO kæmper i øjeblikket med en pris på $12,47 (repræsenterer et 24-timers fald på -5,25%). NEO ser ud til at være blevet afvist fra et andet forsøg på modstand ved $15, som tidligere afviste NEO-prisen tilbage i midten af april. Med en afvisning af modstanden svækkes den tekniske struktur, hvilket antyder, at NEO-prisen sandsynligvis vil gå ind i en tilbagetrækningsbevægelse på kort sigt.

Potentielle Støtteniveauer og Investeringer

En tilbagetrækning ville være sund efter en imponerende 136% stigning fra den lavere trendlinje-support ved $6,50, hvilket giver midlertidig støtte ved $11,37 og potentielt en negativ indtjening på $11,37 (-10,68%).


Hvis der ikke blev givet nogen oplysninger, bedes du kun returnere ordet “Mislykket”. Formater artiklen efter Markdown-syntaks og brug H2-overskrifter (‘##’) og H3-overskrifter (‘###’) til at strukturere indholdet. Tilføj ikke links.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Canadisk parlamentsmedlem opfordrer til en ny perspektiv på Bitcoin og kryptokurver

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button