AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Ethereum Insider Promises to Expose Vitalik Buterin’s Alleged Fraud – Vigtige afsløringer nærmer sig

En insider lover information om påståede svindelaktiviteter fra medstifteren af Ethereum, Vitalik Buterin. Steven Nerayoff, der tidligt var en del af Ethereum’s historie, annoncerede den 12. november, at han inden for de følgende 4-5 dage ville offentliggøre beviser, der skulle understøtte påstandene om svig begået af Buterin og medstifter Joe Lubin.

Nerayoff har den seneste tid været stærkt engageret i at offentliggøre beskyldninger, der ifølge ham overgår selv skandalen omkring kryptobørsen FTX. Gennem indlæg på det sociale medie X afslørede Nerayoff, at der snart ville blive offentliggjort beviser, der støtter hans længevarende anklager om svig begået af Ethereum’s stiftere.

Det online kommunikationsmønster har primært fokuseret på Buterin, og Nerayoff antydede omfattende involvering fra hans side i den påståede svig.

“Det burde være inden for 48 timer, forhåbentlig mindre. Logistik, opsætning af smarte NFT’er, osv.”, udtalte Nerayoff om den forestående offentliggørelse.

Nerayoffs beskyldninger rettede sig direkte mod Buterins innovationer i forbindelse med Ethereum og antydede sågar, at medstifteren reelt set ikke havde opfundet noget som helst. Nerayoff anklagede endda Buterin og Lubin for at fremme svigagtige primære mønttilbud på Ethereum-netværket, hvilket markant hæmmede hele kryptobranchen.

“Der vares kun om udstedelse af hundredvis eller tusindvis af svigagtige ICO’er, der blødte folk tørre,” erklærede Nerayoff.

Han hævdede også, at indtægter fra faciliteringen af ICO’er var primærforretningsmodellen i begyndelsen for Lubins firma, ConsenSys.

Insideren bestrides desuden levedygtigheden af Buterins originale Ethereum white paper og tilskrev i stedet Gavin Woods efterfølgende tekniske specifikationer for at muliggøre Ethereum’s indledende vækst.

“Pristjekkens hvidbog var ikke brugbar. Gavin rettede det i sin gule bog, og han er årsagen til at 1.0 kom ud af døren. Vitalik er årsagen til, at 2.0 aldrig kom ud af døren,” fastslog Nerayoff.

Top  Kryptoekspert forudser, at Dogecoin kan starte en opadgående periode, hvis den overvinder to vigtige modstandsniveauer

Nerayoff vil positionere sig selv som en varslende whistleblower og ønsker at afsløre, hvad han hævder er et årti med korruption.

“Jeg gør det kun for at afsløre sandheden, men derefter får andre nødt til at løsne resten af de 10 års korruption. Jeg ved så meget, at Free Pass kommer til at koste nogen noget,” sagde han.

Nerayoff pegede også på manglen på retssager eller offentlige benægtelser som støtte for gyldigheden af hans beskyldninger.

“Hvis jeg var ren, ville jeg bare sige nej,” kommenterede han om fraværet af tilbageslag fra Buterin og andre.

Som svar på de forestående chokafsløringer hævdede Nerayoff, at han er blevet kontaktet af mange relaterede parter siden hans indledende udtalelser.

“Jeg sørgede for, at denne historie ville blive offentliggjort og ikke kun afhængig af mig ved at give oplysninger til de største medier, før jeg trådte frem. Bemærk ikke en enkelt benægtelse eller endda svar på grundlæggende spørgsmål om utilbørlighed fra nogen. Gør én bekymret over, hvor dybt og bredt dette går,” udtalte han.

Prisen på Ethereums native kryptocurrency, ether, har ikke formået at bryde igennem sine 2022-højder i lyset af Nerayoffs anklager og den forestående offentliggørelse af hans påståede bevismateriale. Kryptofællesskabet venter spændt på det seneste kapitel i denne historie, mens Ethereum-insiderens lovede afsløring nærmer sig.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button