Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Fantom Foundation investerer 200 millioner FTM-token i lanceringen af Sonic-netværket: En revolution for blockchain-teknologien.

Cardano (ADA) steigt, während Ethereum (ETH) steigt, wie neue Daten zeigen

Die Fantom Foundation investerer 200 millioner FTM-tokens i lanceringen af Sonic-netværket

## Fantom Foundation planlægger at investere 200 millioner FTM-tokens
Fantom Foundation annoncerede for nylig i en blogpost deres planer om at investere 200 millioner FTM-tokens i lanceringen af Sonic-netværket. Dette skridt er designet til at støtte den nyeste netværksiteration og fremskynde vedtagelsen af dApps samt engagere partnere i det innovative Sonic-netværk.

### Målrettet støtte til dApp-udvikling og netværksintegration
Det er Fantom Foundations mål at fremskynde udviklingen og vedtagelsen af dApps ved at tilbyde støtte til partnere i det integrerede Sonic-netværk. Dette netværk forener en høj gennemstrømnings L1-kæde med en L2-kæde, der er knyttet til Ethereum. Denne strategi viser engagementet i at opbygge en solid platform og en aktiv community, der er dedikeret til fremtidens blockchain-teknologi.

### Fremme af innovation og globalt samarbejde
Denne investeringsindsats sigter mod at revolutionere blockchain-teknologien, fremme udviklingen af innovative dApps og opbygge et samarbejdsorienteret globalt økosystem. Ved at investere i infrastrukturudbydere og on-chain-værktøjer ønsker Fantom Foundation at give omfattende støtte til udviklere og brugere inden for netværket.

## Understøttelse af eksisterende Fantom-projekter og førende applikationer
Fantom Foundation har til hensigt primært at tildele tilskud til eksisterende Fantom-projekter samt førende applikationer, der viser interesse for Sonic-teknologien. Denne initiativ kommer forud for den forventede lancering af Sonic, som sigter mod at håndtere op til 200 millioner transaktioner dagligt. Alle interesserede parter opfordres til at deltage i stiftelsen for at bidrage til udviklingen af Sonic-netværket og forme dets økosystem.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version