Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Hacker udnytter Orbitchain-svindel til at konvertere stjålne midler til Ethereum (ETH) og tjener 1,45 millioner dollars

Is It Too Late to Buy Near Protocol? NEAR Price Skyrockets 37% as Emerging Telegram Crypto Casino Raises $1.6 Million

Cyberkriminelle konverterer Orbit Chain exploiteringsprofitter til Ethereum

## Nyheder om Orbit Chain Hacking

De angribere bag det nylige Orbit Chain-udnyttelse har succesfuldt konverteret deres ulovligt tjente gevinster til Ethereum (ETH), hvilket har resulteret i yderligere $1,45 millioner i urealiserede profitter i kølvandet på en stigning på 4,7% i ETH-priserne i løbet af de seneste 24 timer.

### Ethereum Profitter fra Orbit Chain Udnyttelse

De kriminelle, der stod bag tyveriet af cirka $81,6 millioner fra Orbit Chain-platformen blot timer før det nye år, ombyttede 30 millioner USDT og 230,9 WBTC til 17.250 ETH til en gennemsnitlig pris på $2.301. Konverteringen, der havde en værdi af $39,7 millioner, tillod angriberne at kapitalisere på den opadgående bevægelse i ETH-priser.

### Bekræftelse fra Orbit Chain

Senere bekræftede Orbit Chain en ikke-identificeret adgang til Orbit Bridge, en tværkædetransporttjeneste for den sydkoreansk baserede multi-aktive blockchain. Efter bruddet suspenderede projektet hurtigt tværkædebroskontrakten og engagerede sig i on-chain forhandlinger med angriberne, som blev rapporteret af Beosin Alert, en on-chain analytics-platform.

### Tidlige advarsler og Efterspil

Bekymringer om en potentiel udnyttelse blev først rejst af en pseudonym Twitter-bruger, Kgjr, den 31. december. Brugeren pegede på betydelige udstrømninger fra Orbit Chain Bridge-protokollen. Efterfølgende undersøgelser af blockchain-analyseplatformen Arkham Intelligence afslørede, at hackerne iscenesatte fem separate transaktioner, hvor de overførte forskellige aktiver til nye tegnebøger.

### Konsekvenser for Orbit Chain

Orbit Chain, kendt for at facilitere tværkædesskift mellem decentraliserede netværk, især EVM-kompatible netværk og Klaytn, står nu over for efterspillet af dette højprofilerede brud. Protokollen, dybt integreret med Klaytn-netværket, led et betydeligt tab, da otte af de største aktiver på Klaytn var indpakningsaktiver på Orbit Bridge.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version