Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

IOTA Foundation annoncerer integration af Supra Oracles i IOTA Ethereum Virtual Machine (EVM)

Polygon Labs und NEAR Foundation arbeiten für die Integration von zkWasm L2 Prover zusammen

Den IOTA Foundation har netop annonceret integrationen af Supra Oracles i IOTA Ethereum Virtual Machine (EVM).

Denne kombination muliggør forbedret dataintegritet og tilgængelighed for en række decentraliserede applikationer (dApps) på tværs af flere Chains.

## Supra Oracles Integration med IOTA EVM

IOTA Ethereum Virtual Machine åbner IOTA-netværket for Smart Contracts. Den udnytter kædens interoperable, skalerbare, hurtige og sikre infrastruktur. Den plug-and-play-platform tilbyder også brugerdefinerede governance-løsninger for decentraliserede autonome organisationer (DAOs). Dette er særligt nyttigt for decentraliserede applikationer og løsninger til tokenisering af Real-World-Assets (RWA).

Til trods for den højkvalitetsinfrastruktur og den fremragende ydeevne af IOTA er systemet ikke fejlfrit. Med dApps kan der stadig opstå uforudsete nedbrud eller systemforstyrrelser. Dette kan føre til exploits, kommunikationsforsinkelser, systemfejl og en række andre problemer. Alt dette kan påvirke brugeroplevelsen og beskyttelsen af brugerne.

For at sikre rettidig levering og nøjagtighed af data i realtid har Supra Oracles fra Supra Labs integreret IOTA EVM. Ifølge IOTA Foundation’s blogindlæg muliggør fusionen af de to systemer realtidsbeslutninger, hvilket er en vigtig faktor for decentral finans (DeFi). Derudover åbnes vejen for problemfri udførelse af Smart Contracts for at sikre forbedret brugeroplevelse, sikkerhed, pålidelighed og generel effektivitet.

Integreringen af Supra Oracle-tjenester i IOTA EVM sikrer ekstra redundans i netværket. Denne ekstra lag garanterer en uafbrudt driftstid af infrastrukturen.

## Om Supra Oracles

Oracles er instanser, der forbinder blockchains med eksterne systemer. De forbinder udførelsen af Smart Contracts med virkelige input og output.

Kort sagt er de afgørende for oprettelse af et verificerbart web. Derudover giver de brugerne mulighed for at overvåge og forstå deres applikationssystemer med realtidsdata, samtidig med at de til enhver tid har en høj grad af kontrol over deres aktiver.

Supra Oracles fra Supra Labs er en First-Party-Oracle-Service. Oraclet styrker dApps gennem fuld vertikal integration af deres centrale blockchain-tjenester i en enkelt høyydende, Multi-VM-kompatibel Layer-1 (L1)-arkitektur.

Supra understøtter decentrale børser (DEX), derivatplatforme og kreditprotokoller. Ud over IOTA bliver Oracle i øjeblikket brugt af dApps, der kører på over 85 blockchains, herunder Ethereum, Base, Arbitrum, Avalanche, Optimism, Polygon og SUI.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version