Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kryptoanalytiker: Fantom, Cardano und Polygon bereit für eine Aufwärtstrend – Analysen und Prognosen

Cardano (ADA) steigt, während Ethereum (ETH) steigt, wie neue Daten zeigen

## Fantomkurs på vej mod ny ATH

Kryptoanalyst Martinez har forudsagt en kommende kortvarig opsving for Fantom (FTM) baseret på positive fundamentale data og forventningen om en forestående altsæson. Efter flere års konsolidering under 0,6 dollar vurderes FTM-kursen at være godt rustet til at bryde ud over dette niveau. Martinez har fastlagt det første FTM-kursmål til omkring 1,44 dollar. For at sikre en rally mod 87 cents på kort sigt, påpeger analytikeren, at FTM-kursen skal lukke over 57 cents i løbet af ugen.

### Fantom-Netværket viser styrke
Fantom-netværket har udviklet sig til en moden Smart Contract- og web3-orienteret blockchain med mere end 130 millioner dollars i TVL (Total Value Locked) og over 508 millioner dollars i stablecoins som markedskapitalisering. Blandt de bedst vurderede web3-protokoller på Fantom-netværket finder vi SpookySwap DEX med omkring 41 millioner dollars i TVL og Beefy Yield Aggregator med over 23 millioner dollars i TVL.

## Cardano på vej mod 5 dollars

Martinez fremhæver, at Cardano (ADA) har fulgt mønstrene fra tidligere bullmarkeder nøje og forventes at konsolidere sig mellem 80 og 55 cents, inden kursen stiger mod det næste mål på omkring 5 dollars. Efter at have set en nedgang på 20 procent i den seneste uge handles ADA-kursen i øjeblikket omkring 0,6 dollar.

### Cardano-Netværket konkurrerer modigt med Ethereum
Cardano-Netværket er et hurtigt voksende Web3-økosystem med en TVL på over 395 millioner dollars og en markedskapitalisering på cirka 20 millioner dollars i stablecoins. Konkurrencen mellem Cardano-Netværket og Ethereum-Netværket har været intens ifølge nyhedsrapporter.

## Polygon positionerer sig til raketopstigning

Med mere end 1,45 milliarder dollars i stablecoin-markedskapital og næsten en milliard dollars i TVL har Polygon (MATIC) etableret sig som et væsentligt Ethereum-baseret L2-netværk. Efter at have fundet solid støtte over 0,91 dollar forventes det, at MATIC-kursen kan nå 1,5 dollar ved næste altsæsonsrally. I den seneste uge faldt MATIC-kursen med cirka 22 procent og blev handlet til 0,96 dollar den 20. marts.

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version