Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

L2-Tokens erleben explosionsartiges Wachstum auf Uniswap – Was steckt dahinter?

Der Q3-Bericht von Tether enthüllt überschüssige Reserven in Höhe von 3,2 Milliarden US-Dollar und stärkt das Marktvertrauen

Layer-2-Tokens: Øget Handelsvolumen på Uniswap

Uniswap har styrket sit samarbejde med førende L2-netværk og udviklet nye versioner i løbet af det sidste år. Polygon, Arbitrum og Optimism har ført an, men ZKSync Era er en ny spiller med potentiale inden for L2. Uniswap ekspanderer sin indflydelse som topspil på de fleste L2-blockchains.

### Langsigtet Vækst og L2-Tokens

Layer-2-tokens forlænger deres langsigtede væksttrend og bliver afgørende for udvidelsen af Ethereum-økosystemet. L2-tjenester, der er kompatible med ETH, nyder øget likviditet. Deres native tokens handles succesfuldt på centraliserede markeder og har en stigende andel på DEX-hubs.

### Uniswap Volumenstigning

I maj 2024 oplevede Uniswap en stigning i handelsvolumen og øgede likviditeten til 6,34 milliarder dollars. Med tilstrømningen fra 17 blockchains steg Uniswaps volumen sidste måned med over 14 %. Uniswap fungerer som et nav for L2-netværk og overfører de forskellige versionsudvekslinger.

### Layer 2 Værdiansættelse

L2-aktiver vokser gradvist og bevarer så meget værdi som muligt. Eksperter anslår L2-markedet til omkring 25 milliarder dollars i maj 2024. De fleste L2-aktiver forbliver højliquide men er afhængige af trends og narrativer for at gennemgå en mere aktiv rally.

### Fremkomsten af ZK Sync Era

ZK Sync Era er en bemærkelsesværdig L2, der har optrådt i 2024. Dette L2-netværk har set en boom i gebyrer og transaktioner det sidste år. Selvom ZK Sync Era endnu ikke kan erstatte Polygon baseret på aktive tegnebøger, bliver det stadig foretrukket inden for forskellige aktiviteter, herunder DeFi.

Layer-2-netværk spiller en afgørende rolle for decentraliserede projekter og har med succes lettet noget af overbelastningen på Ethereum-netværket. Med en stigende indflydelse på Uniswap har L2-netværk potentiale til at fortsætte med at transformere krypto-landskabet.

Exit mobile version