Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Lido Institutional: Die führende Lösung für sicheres Staking für Großkunden im Ether-Markt.

XRP Kurs auf Binance

Lido Institutional – Sikker og pålidelig Staking for Store Kunder

Lido Finance har introduceret Lido Institutional, en innovativ løsning til staking af likviditet målrettet store kunder som depotbanker, formueforvaltere og børser. Dette middleware-produkt sigter mod at levere sikkerhed og pålidelighed på virksomhedsniveau samtidig med at opretholde likviditeten og fordelene, der kræves for forskellige institutionelle strategier.

Lido nyder tilliden fra en voksende gruppe af anerkendte institutionelle partnere og betragtes allerede som det foretrukne valg for mange institutioner, der ønsker at deltage i Ethereum-staking. Virksomhedens middleware-løsning kombinerer pålidelighed og sikkerhed på virksomhedsniveau med…

Lido Finance er i øjeblikket det største protokol for liquid staking og kontrollerer over 28,5 % af alt staked Ether (ETH). Virksomheden har angivet, at Lido Institutional kombinerer den nødvendige pålidelighed og sikkerhed for staking på virksomhedsniveau med den nødvendige likviditet og nytteværdi for forskellige institutionelle strategier.

Lanceringen af Lido Institutional kommer efter nylige partnerskaber med infrastrukturanbiedere. I februar sluttede Lido sig sammen med Taurus og annoncerede i juli på EthCC-begivenheden en integration med Fireblocks. Begge virksomheder er nu opført som custody-løsninger på Lido Institutionals hjemmeside.

Lido Finance blev grundlagt i 2020 og tillader brugere at stake ethvilken som helst mængde ETH som en del af en pool og modtage belønninger uden at skulle opfylde det direkte netværks staking minimumskrav på 32 ETH. Brugere kan også benytte deres Lido Staked ETH (STETH) til andre aktiviteter. Protokollen opkræver en gebyr på 10 % på staking-belønninger, som fordeles mellem node operatører og DAO skatkammeret.

Selvom Lido oplever stigende popularitet, står virksomheden over for regulatoriske udfordringer i USA. Securities and Exchange Commission (SEC) hævdede i en klage indgivet imod Consensys i juni, at Lido og dets konkurrent Rocket Pool sælger uregistrerede værdipapirer.

“Investerne investerer ETH i et fælles foretagende med den velbegrundede forventning om afkast fra Lidos eller Rocket Pools ledelsesindsats,” udtalte SEC.

SEC argumentede for, at investorerne investerer i ETH, fordi de forventer afkast fra Lido og Rocket Pools bestræbelser, men ingen af de to udbydere har indgivet en registreringserklæring for disse påståede investeringskontrakter.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version