AltcoinsEthereum

Moons krypto-token stiger med 130% efter Reddit’s opdatering: Hvad betyder det for fremtiden?

Moons, den krypto-token af R/Cryptocurrency-fællesskabet på Reddit, har oplevet en stigning på over 130 % efter community-moderatorer har udgivet en opdatering, der angiver en “fremtidig plan” for token, der fastsætter en fast øvre grænse for udbuddet.

Stigning i værdi

Ifølge CoinGecko ligger prisen på MOON i øjeblikket på knap 0,13 dollars, hvilket svarer til en stigning på 133 % i forhold til dagen før.

Fremtidige planer

I opdateringen rapporterede moderatorteamet fra r/cryptocurrency, at “Reddit-administratorerne vil opgive Moons-kontrakten”, en proces der forventes at være afsluttet inden udgangen af måneden. Processen betyder, at der ikke kan oprettes nye Moons, og at børshandelen bør forblive intakt, idet Moons “bliver helt decentraliserede”, efter at kontrakten er sendt til en forbrændingsadresse.

“Faktisk vil ingen have kontrol over kontrakten,” understregede moderatorerne. “Hverken Reddit eller mod-teamet.”

Moderatorerne forklarede også, at alle Moons opbevaret i det fælleslomme vil blive brændt, hvilket vil reducere den samlede forsyning af Moons til lidt over 83 millioner. Dette betyder, at token ikke længere vil have en inflationsær virkning, og vil i stedet være deflationær, hvis nogen Moons bliver brændt i fremtiden.

Samarbiede med fællesskabet

Mod-teamet offentliggjorde, at de “vil samarbejde med fællesskabet om at udvikle en plan for Moons”, der inkluderer fordeling af de tilbageværende Moons i det fælleslomme samt beslutningen om, hvorvidt Moons fra bannerannoncering og AMA’er skal brændes eller fordeles af fællesskabet.

Moderatorerne annoncerede også, at de “fortsat vil udvikle bots og udnytte den tilgængelige API til at forbedre nytten af Moons”, herunder en Flair-bot, der viser Mængderne af Moons for R/Cryptocurrency-abonnenter, samt en bot til at sende Moons til andre brugere.

Top  Bitcoin Kursen falder: Volatiliteten vender tilbage med en nedadgående trend

Reddit afslutter Moons

Reddit’s community points er ERC-20-tokens, som oprindeligt blev præget på Ethereum-netværket, men senere skiftede til skaleringssystemet Arbitrum Nova. I oktober annoncerede Reddit, at de ville afslutte deres kryptobaserede belønningsprogram på grund af de nødvendige ressourcer samt det “regulatoriske miljø”.

Nyheden resulterede i, at priserne på MOON fra r/cryptocurrency og BRICK fra r/FortniteBR styrtdykkede, hvor MOON på en dag faldt med over 80 %. Dagens prisstigning har fået prisen til at indhente en del af det tabte terræn igen, selvom den stadig er over 78 % under sit all-time high på knap 0,58 dollars fra juli 2023.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button