Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Near Protocol revolutionerer krypto-verdenen med ny Chain Signature-teknologi

Aufwärtstrend von Bitcoin hält an – drei Gründe warum er noch nicht zu Ende ist

Near Protocol introducerer Chain Signature-teknologi

Near Protocol har lanceret sin Chain Signature-teknologi, som giver mulighed for, at en enkelt transaktion kan passere gennem flere blockchains. Protokollens intelligente trac kan udføre transaktioner på enhver anden kæde.

Near Protocol (NEAR) har præsenteret sin Chain Signature-teknologi og er gået live på Mainnet. Protokollens brugere kan signere en transaktion, der vil køre på tværs af enhver blockchain. Ved at bruge en enkelt wallet kan brugerne af Near Protocol udføre flere DeFi-handlinger, i stedet for at skulle foretage flere trin.

Medstifteren af Near Protocol annoncerede det nye værktøj, baseret på en række kædeoverskridende Smart trac.

Hensigten med Near Protocol er at invitere udviklere til at oprette tværgående apps og samtidig sikre tilstrækkelig likviditet til hver app trac. Andre Web3-projekter har formået at tiltrække likviditetsudbydere, mens de blot opbygger cross-chain-teknologi for nemmere og sikrere overførsler.

Near Protocol har allerede tiltrukket udviklere og har trukket på de tidligere bølger af Web3-spil, DeFi og NFT-projekter. Top-apps på Near Protocol tiltrækker allerede mere end 1 million aktive brugere dagligt, herunder førende titler som Hot Game, Kai-Ching og Sweat Economy.

L1-netværket har høj kapacitetskæde og har gennemført mere end 6,5 millioner transaktioner inden for de sidste 24 timer. Near Protocol rapporterer samlet set over 100 millioner wallets og er en af konkurrenterne til L1-netværk som TRON. Netværket rapporterer også 62 millioner brugere og håndterer 2,3 milliarder interaktioner med Smart trac.

Chain Signatures er live på alle Mainnets! Stort skridt mod trac: Med Chain Signatures kan intelligente trac fra @NEARProtocol signere transaktioner på enhver blockchain. Mens vi tidligere havde fragmenteret likviditeten i DeFi, vil der nu være et enkelt DeFi-lag for alle kæder.

Near Protocol sigter mod at realisere trac-trenden, hvor en enkelt wallet sømløst forbinder flere protokoller. Chain Signatures sigter mod at bruge en enkelt konto til flere kæder. Near Protocol har allerede pakket versioner af vigtige tokens, herunder top-DeFi-aktiver. Brugen af tværgående handlinger kan forenkle handel i andre økosystemer.

Målet for Near-protokollen er at opbygge trac, på trods af skepsis over for interoperable kæder. Vitalik Buterin, grundlæggeren af Ethereum, har krævet mere kompatibilitet. Near Protocol blev oprettet som et Layer-1-netværk af kompatibilitetsgrunde og har været forbundet med Ethereum siden sine tidlige dage.

Store kæder kan overvindes, men de fleste projekter kæmper for at sikre værdi og likviditet, samtidig med at de nægter mindre kæder adgang. Near Protocol forsøgte at tiltrække flere brugere til Ethereum, da det oplevede vækst i løbet af Web3-bullmarkedet.

Near Protocol arbejder på at genoprette likviditeten, modtager kapital fra Ethereum, men tilstrømningerne er begrænset til 7,49 millioner dollars. I øjeblikket støtter Near Protocol sig til en naturlig liste af mindre børser og har en låst værdi på cirka 200 millioner dollars. Tilføjelse af tværgående funktioner kan øge strømmene og skabe nye likviditetssteder.

Rainbow Bridge er hovedtræk ved kryds-justeringer mellem Near Protocol og Ethereum. Broen har aktiver for mere end 451 millioner dollars, med lette afløb i de seneste uger.

I øjeblikket har Near Protocol brug for mere likviditet, da det forsøger at efterligne Ethereum DeFi-økosystemet i mindre skala. Projektet er blandt de 20 bedste og har tiltrukket opmærksomhed som en trendsaktiv på Binance. Dog sakker Near Protocol bagud i forhold til det voksende Optimism-økosystem, især Base.

En af fordelene ved Near Protocol var dens ekstremt vellykkede ICO- og finansieringsrunder, der indbragte cirka 607 millioner dollars. Trods tilstedeværelsen af VC-investeringer har NEAR en høj free float, og kun 100 millioner tokens er ikke i omløb. NEAR har en markedsværdi på 4,3 milliarder dollars og en fuldt fortyndet markedsværdi på 4,7 millioner dollars. NEAR-tokenen tiltrak opmærksomhed, efter at have fordoblet sin værdi i første kvartal og nået højdepunkter tæt på 1 dollar. I løbet af andet kvartal faldt NEAR med 27 % og handles i øjeblikket mellem 3,74 og 4,07 dollars.

NEAR fortsætter med at generere nettogevinster i 2024 og bevæger sig mellem et lavpunkt på 2,47 dollars og et højdepunkt på over 9 dollars. Token voksede næsten 200 % netto i 2023 trods bjørnemarkedet. NEAR eksisterede dent af andre Layer-1-projekter, og tokensprisen svingede ofte mod resten af markedet.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version