AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

OKX danner partnerskab med Polygon Labs for at teste det nye lag-2 netværk X1

OKX og Polygon Labs lancerer et nyt lag-2-netværk: X1

Tirsdag annoncerede den sjette største kryptobørs, OKX, et partnerskab med blockchain-platformen Polygon Labs for at lancere et testnetværk for X1, en ny zkEVM lag-2 løsning designet til at forbedre transaktionshastigheder og reducere omkostninger. Dette samarbejde sigter mod at fremskynde udviklingen af lag-2-netværk og fremme mainstream adoption af Ethereum scaling-løsninger.

Prøvekørsel af X1-testnetværket begynder

OKX afslørede planer om at introducere X1 baseret på Polygon’s zero-knowledge rollup-teknologi. Dette netværk vil bruge Polygon’s Chain Development Kit (CDK) til at udnytte sikkerheden af Ethereum-blockchainen samtidig med at forbedre ydeevnen markant.

X1’s testnetværksstart vil gøre det muligt for udviklere at opbygge og teste decentraliserede applikationer med øget skalerbarhed. Under denne testfase vil OKX’s ingeniører arbejde tæt sammen med Polygon-teamet for at optimere netværket og forberede det til en fuld mainnet-udgivelse, forventet i Q1 2024.

X1 viser styrken ved zkEVM lag-2

“X1 vil være et centralt element i vores bestræbelser på at uddanne og bringe vores brugere on-chain og ind i Web3-verdenen,” udtalte Jason Lau, Chief Innovation Officer hos OKX i en pressemeddelelse. “Dette skalerbare og tilgængelige netværk er perfekt for udviklere, der kan bygge på X1 for at levere brugervenlige, førsteklasses forbruger-Web3-applikationer, samtidig med at de opretholder interoperabilitet med andre netværk og økosystemer.”

Polygon’s lag-2 løsning bruger zero-knowledge kryptografiske beviser til at bunte eller “rollup” transaktioner off-chain, før de valideres og registreres på Ethereum. Denne teknik kan potentielt opnå op til 100-200x større gennemløb end eksisterende lag-1 blockchains, samtidig med at den bevarer Ethereum’s sikkerhed.

Top  Cirkel Internet går efter en potentiel børsnotering i 2024

X1 testnetværksstarten kommer, mens store børser som Coinbase afslører deres egne lag-2 netværk. Ifølge Polygon Labs CEO, Mark Boiron, kunne succesen med X1 tiltrække flere projekter til Polygons interoperable økosystem af scaling-løsninger.

“I så fald burde det faktisk være mere attraktivt, herunder for børser,” udtalte han.

Under testfasen vil OKB blive brugt som den native gas-token på X1. På sigt stræber netværket efter at tilbyde et hurtigt, omkostningseffektivt miljø for handel, udlån, staking og andre decentraliserede finansielle aktiviteter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button