Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Over halvdelen af finanskyndige singaporeanere ejer kryptovaluta og betragter det som fremtidens finans: Coinbase-rapport

S Korean Crypto Crime Investigators ‘Overloaded’

Emnet for artiklen er ‘Over halvdelen af ​​finanskyndige singaporeanere ejer kryptovaluta og betragter det som fremtiden for finans: Coinbase-rapport’. Ifølge en nylig rapport fra Seedly og Coinbase, der omfattede over 2000 voksne i fjerde kvartal af 2023, ejer 57% af de adspurgte digital valuta. De fleste af respondenterne sagde, at de havde investeret mellem 1000 og 25.000 dollars.

### Staking er populært blandt singaporeanske krypto-ejere
Staking har vist sig at være den mest populære aktivitet blandt krypto-brugere i Singapore i det seneste år. 55% af respondenterne sagde, at de havde engageret sig i staking gennem en centraliseret udveksling, mens 38% benyttede decentralt finans (DeFi) apps. Staking indebærer, at krypto-ejere optjener belønninger ved at allokere deres eksisterende beholdninger til validering af transaktioner på proof-of-stake blockchain som Ethereum. Det har vundet popularitet som en lavrisiko passiv indtægtsstrategi, der ikke kræver aktiv handel.

### Singapore presser på for krypto-regulering
Singapore har aktivt deltage i globale finansielle myndigheder i forbindelse med digitale valutaer. I september 2023 gennemførte den Singapore’s centralbank, Monetary Authority of Singapore (MAS), en fælles test af tværgående handel og afvikling af wholesale-centralbank digitale valutaer i samarbejde med Bank for International Settlements og centralbankerne i Frankrig og Schweiz. I juli samme år afslørede Singapore også planer om at pålægge et tillidskrav på kryptovalutabørser i et forsøg på at indgyde tillid på markedet og beskytte investorer mod potentielle tab. Ifølge disse planer ville kryptobørser skulle holde kundeaktiver i en tillid. MAS og politiet har også arbejdet sammen med långivere i landet for at forfine deres tilgang til at optage kryptotjenesteudbydere. Retningslinjerne vil også omfatte stablecoins, overførbare spil-eller streaming-kreditter samt ikke-omsættelige tokens (NFT’er).

Artiklen er sidst opdateret den 22. februar 2024, og læsningstiden er 2 minutter.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version