AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Pimlico hæver $4,2 millioner i frøfinansieringsrunde ledet af a16z Crypto

Pimlico hæver 4,2 millioner dollars til at drive Ethereum’s smart accounts til web3-effektivitet

Pimlico, et britisk Web3-selskab, har netop afsluttet en såkaldt ‘seed-invest’ runde på 4,2 millioner dollars, ført an af det store venturefirma Andreessen Horowitzs crypto-arm a16z Crypto.

Det nye finansieringsrunde kommer efter en nylig forrige finansieringsrunde og markerer en “afgørende milepæl” for Pimlico i deres rejse om at “omdefinere smarte kontrakter,” udtaler selskabet i en meddelelse.

“Vi er stolte af at arbejde sammen med a16z – de har etableret sig som en af de mest langsigtige investorer inden for web3-rummet, og vi har nydt at arbejde sammen med dem både under deres Crypto Startup School og efterfølgende,” sagde Kristoff Gazso, administrerende direktør for Pimlico, i meddelelsen.

Udviklingen af smarte konti baseret på ERC-4337
Lanceret tidligere på året er Pimlicos erklærede mission at gøre brugen af Ethereum lettere ved at give infrastruktur til næste generation af smarte konti baseret på ERC-4337-standarden, der er medforfattere af bemærkelsesværdige figurer, herunder Ethereum-skaberen Vitalik Buterin, Yoav Weiss, Dror Tirosh og Pimlicos CEO.

Smarte konti, styrket af denne standard, tilbyder modularitet og forbedrede funktioner såsom gas-sponsoreret, gasbetalinger med ERC-20-tokens, bedre konto-genopretning, udgiftsgrænser, FaceID eller adgangskodeverifikation, blandt andre brugercentriske anvendelser.

Selskabet har for nylig introduceret permissionless.js, et dedikeret bibliotek designet til at forenkle udviklingsoplevelsen af at oprette tegnebøger og applikationer ved hjælp af smarte konti.

Indtil videre er Pimlicos bidrag blevet godt modtaget, med udviklere der udfører næsten 3 millioner brugeroperationer, hvilket udgør over 60% af alle indekserede brugeroperationer siden begyndelsen af året ifølge firmaet.

Pimlicos infrastruktur har blandt andet bane vejen for projekter som Daimo og Patch Wallet, der udnytter smarte konti til at tilbyde anvendelser som peer-to-peer (P2P) betalinger og tokenoverførsler via sociale mediehåndtag, henholdsvis.

Top  Dogecoin falder efter vækst på 10%: Hvad forventer fremtiden for den populære kryptovaluta?

Pimlico prioriterer decentralisering og brugeroplevelse
I en kommentar offentliggjort på X sagde a16z’s generalpartner Sriram Krishnan, at Pimlicos produkt vil “gøre det muligt for tegnebogsudviklere nemt at indlejre kontoabstraktionsfunktionalitet.”

“En af kryptos kerne-løfter er selvsuverænitet over digitale varer og aktiver. Udviklere, der bygger tegnebøger eller web3-applikationer, har længe stået over for en dilemma – om de skulle prioritere UX eller decentralisering”, sagde Krishnan og tilføjede: “Pimlico gør det muligt for dem at opnå begge dele.”

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button