AltcoinsCardanoDeFiDogecoinEthereum

Polygon Labs lancerer stor finansiering for at tiltrække blockchain-udviklere

Polygon Labs tilbyder en betydelig finansiering til at tiltrække blockchain-udviklere

Polygon Labs offentliggjorde for nylig, at virksomheden lancerer et grantprogram til en værdi af 85 millioner dollars. Formålet med programmet er at tiltrække top talent inden for Web3 for at bygge på deres netværk. Programmet vil tilbyde finansiering og støtte til lovende projekter inden for decentraliseret finansiering (DeFi), gaming, sociale medier, identitetsløsninger og mere.

Eksponentiel vækst med støtte fra Polygon Labs

Med tilbud om op til 1,55 millioner dollars per projekt repræsenterer grantprogrammet den nyeste satsning fra Polygon Labs for at udvide deres økosystem, der allerede har over 7.000 decentraliserede applikationer. Polygon vil uddække grantene i form af deres egen native MATIC-token til en samlet værdi af 110 millioner MATIC svarende til 85 millioner dollars.

Konkurrence mellem Ethereum-lag 2-netværk

Initiativet kommer, mens konkurrencen mellem Polygon og rivaliserende lag 2-netværk på Ethereum skærpes. Netværk som Optimism og Arbitrum fokuserer også på at levere skalerbarhed og lave transaktionsgebyrer for at tiltrække udviklere.

Polygon har etableret sig som en af de førende Ethereum-skaleringsløsninger med over 250 millioner samlede transaktioner. Selvom overbelastning stadig er et problem i perioder med høj efterspørgsel, søger udviklergrantene at forbedre Polygon’s tekniske infrastruktur og samtidig udvide deres økosystem af decentraliserede apps.

Fremtiden for blockchain-teknologi med Polygon Labs

Det 85 millioner dollars store fondsbidrag cementerer Polygon’s forpligtelse til at fremme Web3. Med stigende udviklerinteresse i blockchain-teknologi kunne Polygon’s grants være katalysatoren til næste generation af decentraliserede applikationer.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button