AltcoinsEthereum

Polygon Labs (MATIC) og NEAR Foundation annoncerer et samarbejde om udvikling af en Zero-Knowledge (ZK) prøver til WebAssembly (Wasm) blockchain – Lukning af kløften mellem Wasm og Ethereum-økosystemet.

Polygon Labs (MATIC) og NEAR Foundation annoncerer samarbejde om udvikling af zkWasm-Beweiser

En ny alliance

Polygon Labs (MATIC) og NEAR Foundation har annonceret et nyt samarbejde med det formål at udvikle en Null-Wissen (ZK) Prüfer til WebAssembly (Wasm)-Blockchain. Dette partnerskab har til formål at skabe bro mellem Wasm-baserede kæder og Ethereum-økosystemet samt at give udviklere, der bruger Polygon CDK (Chain Development Kit), tilpasningsmuligheder og valg.

Valgfrihed for udviklere

Den nye zkWasm-Beweiser vil give udviklere, der anvender Polygon CDK, valget mellem forskellige beviser, hvilket kan være nyttigt i forskellige scenarier såsom introduktion eller migration af en Ethereum Virtuelle Maskine (EVM)-kæde eller etablering af en Wasm-kæde for tættere tilknytning til Ethereum og adgang til likviditet.

Forbedret skalerbarhed og decentralisering

Den nye zkWasm-Prover vil fungere som en ny runtime og generere videnfrie beviser, der validerer korrektheden af den native Wasm-runtime-eksekvering. Denne udvikling forventes at forbedre skalerbarhed og decentralisering samt bringe fordelene ved NEAR-protokollen tættere på Ethereum.

Vejen frem

I kraft af dette partnerskab vil NEAR Foundation blive en central bidragsyder til Polygon CDK og udvide toolkitets muligheder for udviklere. Sandeep Nailwal, medstifter af Polygon, understregede værdien af zkWasm-Prüferen, der giver udviklere avancerede tilpasningsmuligheder.

WebAssembly i kontekst

WebAssembly er et udbredt framework til kørsel af komplekse programmer i webbrowsere og giver en ydeevne, der svarer til native computerapplikationer. I Web3-kontekst fungerer Wasm Virtual Machine som runtime for blockchains som NEAR og Polygon, i modsætning til Ethereum Virtuelle Maskine.

Interoperabilitet og likviditet

Den kommende Interop-lag vil muliggøre tilslutning af kæder til et ensartet økosystem af Layer-2-løsninger via Polygon CDK. Dette økosystem vil omfatte alternative Layer-1-kæder, EVM Layer-2-løsninger og Wasm-kæder for at sikre interoperabilitet og defragmentering af likviditet på tværs af forskellige kæder.

Top  Vitalik Buterin afslører, at en stor del af kryptosamfundet ikke respekterede Sam Bankman-Fried, som beskrevet i mainstream medierne

Udsigt til fremtiden

Illia Polosukhin, medstifter af NEAR-protokollen, udtrykte optimisme om samarbejdet og understregede, at fordelene ved videnfrie beviser vil gavne både NEAR og hele Web3-økosystemet.

Samlet set vil samarbejdet mellem Polygon Labs og NEAR Foundation have betydelige konsekvenser for begge protokoller. Introduktionen af zkWasm-Beweiser vil udvide Polygon CDK’s kapaciteter og give udviklere flere muligheder for at opbygge tilpassede blockchains. Desuden vil det bringe NEAR-protokollen tættere på Ethereum ved at udvide dets interoperabilitets- og likviditetsmuligheder.

Den positive udvikling i MATIC-tokenets værdi indikerer, at denne partnerskab markerer et betydeligt skridt i udviklingen af blockchain-teknologier og har potentialet til at forme Web3-økosystemet afgørende.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button