AltcoinsCardanoChainlinkDeFiDogecoinEthereum

Polygon Labs viser imponerende robusthed og vækst med introduction af Polygon 2.0

Polygon netværket viser sin robusthed og vækst i tredje kvartal 2023

I en nylig rapport af blockchain-dataanalyseplatformen Nansen viste Polygon-netværket bemærkelsesværdig modstandsdygtighed og robust brugeraktivitet i tredje kvartal 2023, trods den bredere svaghed, der blev observeret på de finansielle markeder. Rapporten understreger Polygons vedvarende vækstbane, kendetegnet ved forskellige samarbejder, og forventer yderligere positiv indvirkning med introduktionen af Polygon 2.0.

Polygon Network oplevede en dynamisk transaktionsmæssig landskab i tredje kvartal 2023, med daglige transaktioner, der toppede ved 2,8 millioner og nåede et minimum på 1,9 millioner. Denne fluktuation tyder på et modstandsdygtigt netværk. Brugerbasen viste bemærkelsesværdig stabilitet, med daglige aktive adresser konsekvent mellem 275.000 og 466.000, hvilket indikerer Polygons succes med at fastholde et robust og engageret brugerfællesskab.

Polygons konkurrencefordel med at tilbyde omkostningseffektive transaktioner blev fremhævet, da det gennemsnitlige daglige gasgebyr for Polygon-transaktioner toppede på 0,05 dollars og holdt sig mellem 0,01 og 0,05 dollars gennem kvartalet. Ethereum’s gebyrer viste derimod større udsving, med udsving mellem 1,95 og 15 dollars.

Med Polygon kendt for at være et varieret og aktivt økosystem førte Chainlink med 47,08 millioner transaktioner, efterfulgt af Galxe med 8,29 millioner og Planet IX med 7,52 millioner transaktioner. Bidrag fra bemærkelsesværdige deltagere som Stargate, LayerZero, Tether og USDC berigede netværkets vitalitet yderligere.

Polygon Labs trives i et bjørnemarked og realiserer ambitiøs vision med Polygon 2.0

I en bemærkelsesværdig udstilling af modstandskraft midt i et bjørnemarked har Polygon Labs yderligere befæstet sin position som en førende kraft inden for zero-knowledge (ZK) forskning og udvikling. Den ambitiøse roadmap, der er skitseret i Polygon 2.0, der fremhæver en multikæde, forenet fremtid for skalerbarhed af Ethereum gennem ZK-teknologi, afspejler holdets fremtidsrettede tilgang. Dette kan yderligere styrkes af det konsekvente antal daglige aktive adresser og Polygon’s omkostningseffektivitet i forhold til Ethereum, hvilket fremhæver dens overbevisende værditilbud for brugere.

Top  United States Judge Suggests New Vote for Celsius’ Bitcoin Mining Plans

Ud over on-chain-data vidner tredje kvartal 2023 om betydelige udviklinger inden for Polygon-økosystemet. Samarbejdet mellem Milano Hub og Polygon Labs førte til initieringen af ​​projektet “Institutional DeFi for Security Token Ecosystem”, der viser Polygons aktive engagement med institutionelle DeFi-initiativer.

Lufthansas Uptrip, introduceret som et loyalitetsprogram på Polygon PoS-netværket, viste sig som en bemærkelsesværdig udvikling, der belønner rejsende med NFT-handelskort. Den bløde lancering af programmet indbragte over 20.000 brugere, hvilket indikerer en positiv respons inden for fællesskabet.

I løbet af samme kvartal lancerede Immutable zkEVM en testnet, der fokuserer på spilbranchen til deres appchain. Denne innovative teknologi, der kombinerer ZK-rollup og Ethereum’s likviditet, sigter mod at hæve spiloplevelsen.

Disse udviklinger fremhæver Polygon Labs ‘engagement i innovation, samarbejde og den fortsatte udvikling af Polygon-økosystemet og placerer det som en central aktør i det stadigt voksende blockchain-landskab.

Polygon 2.0 driver multicain-vedtagelse, mens forskellige samarbejder blomstrer

Polygon Labs, der selvsikkert fører ind i en multicain fremtid med Polygon 2.0, er vidne til en omfattende vedtagelse gennem dynamiske samarbejder på tværs af forskellige brancher. Platformens forpligtelse til omkostningseffektivitet bekræfter dens ry som en alsidig og tilgængelig blockchain, der tiltrækker interesse og partnerskaber fra forskellige sektorer.

I tredje kvartal 2023 nåede Polygon PoS et betydeligt milepæl med Inborg-opgraderingen, der adresserede BADBLOCK-fejl og indførte milepæle for en overgang til en tidsbaseret State Sync.

Derudover lancerede Polygon ID frigive 4, der indeholder værktøjer som Explore Schema Builder, fokuserer på on-chain-verifikation, med en kommende Developers Portal til en decentraliseret identitetsramme.

Desuden fremhæver Grab’s vedtagelse af en Web3-tegnebog på Polygon PoS platformens alsidighed ud over traditionelle finansielle transaktioner. Da Polygon fortsætter med at avancere inden for teknologi, samarbejde og økosystemets vækst, cementerer det sin position som en dynamisk kraft i det evigt skiftende blockchain-landskab.

Top  Unlicensed Crypto Exchange Hounax Scam Costs Victims Nearly $19 Million in Hong Kong

Resultat: Artikel oprettet ved hjælp af den givne information.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button