Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Polygon vs Everlodge: Hvordan kryptomarkedet kan ændre sig i 2024

Bis 2025 wird der Bitcoin-Preis voraussichtlich auf 150.000 US-Dollar steigen

Polygon (MAITC) har oplevet en stigning i appel og aktivitet, da dets økosystem kunne se en massiv stigning i aktiviteten i det kommende år, baseret på en officiel meddelelse fra medstifteren.

Everlodge (ELDG) fanger også en betydelig opmærksomhed, da det vil introducere blockchain-teknologi til en værdi af $280 billioner til ejendomssektoren og løse centrale problemer, der plager branchen. Lad os gennemgå deres prispræstation for at se, hvilken kryptovaluta der er bedst at købe nu.

### Polygon (MATIC) Bryder forbi $0.90 – Er Brud Over $1 Muligt?

Polygon (MATIC) medstifter Jordi Baylina udtalte til Cointelegraph, at 2024 vil se sammenlægningen af netværkets forskellige Ethereum Layer-2 skaleringsnetværk for at konkurrere med sin tværkæde koordinationsprotokol. Dette vil være en test for at se, hvor langt økosystemets forskellige netværk kan skalere og integrere gennem implementeringen af nulvidenbevis (ZK-beviser).

Protokollen Polygon 2.0 blev annonceret den 30. juni 2023. I løbet af den seneste uge så Polygon-kryptoen sit lavpunkt i værdi på $0.792220 og sit højdepunkt på $0.930923. Den samlede prisstigning i løbet af ugen var på 12,2%, og ifølge Polygon-pricepredictionen kan den nå $1.50 ved udgangen af 2024.

### Everlodge (ELDG) Muliggør Månedlig Indkomst Fra Lejeboliger, Startende Fra $100

Everlodge (ELDG) er en kommende ejendomsmarked, der kan fuldstændig forstyrre det $280 billioner store ejendomsmarked ved at introducere blockchain-baseret teknologi og gøre det tilgængeligt for alle globalt. Gennem Everlodge kan en luksusvilla i Miami f.eks. blive delt op i 70.000 dele, der alle er værd $100 hver. Dette gør det muligt for enhver at købe en enkelt brøkdel eller diversificere deres beholdning.

Der vil også være en dedikeret Rewards Club, hvor tokenindehavere kan få gratis overnatninger og eventuelt videresælge dem for yderligere kapitalgevinster. Platformen vil også have en Launchpad, hvor ejendomsudviklere kan hente kapital fra fællesskabet. Gennem Everlodge kan enhver generere en månedlig indkomst fra medejede udlejningsejendomme samtidig med at få mest muligt ud af værdistigningen.

### Konklusion

Mens Polygon har potentiale til at dominere i løbet af 2024, får en anden kryptovaluta allerede en betydelig frenesi, og det er Everlodge.

Everlodge-projektet gennemgår sin krypto ICO-fase. Det er i fase 8, hvor ELDG tilbydes til kun $0.027. I næste fase vil det stige til $0.029, og når projektet lanceres og bliver noteret på Tier-1-børser, forudsiger analytikere en prisstigning på 100x, hvilket gør det til den bedste kryptovaluta at købe nu.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version