AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Revolutionary Beta Mainnet Launch for dYdX Chain: A Game-Changer for Live Trading

dYdX Chain Beta Mainnet Launched

Den populære decentraliserede handelsplatform dYdX har netop annonceret den nylige udgivelse af sin beta mainnet fase, der markerer starten på et levende handelsmiljø drevet af en community governance afstemning. I henhold til en blogmeddelelse offentliggjort af dYdX Operations subDAO den 13. november vil Beta mainnet tillade brugerne at opleve et skalerbart on-chain miljø.

Detaljer om Beta Mainnet Lancering

dYdX Chainen gik live den 24. oktober og tilbød oprindeligt op til 2.000 transaktioner pr. sekund (TPS) og decentraliserede protokoller, herunder en ordrebog. Efter en community afstemning blev det besluttet at skifte handel på alle markeder fra post-only til aktiv, med opbakning fra over 99% af medlemmerne. Dette resulterede i den nylige lancering af beta mainnet, som vil tjene som en vigtig testfase for live handel.

Muligheder og Udfordringer

Med over 33 aktive evigvarende markeder er dYdX Chainen nu fuldt operationel for handel og tilbyder imponerende 20x gearing til handlende. Due to its beta structure, users can expect frequent stability and interface quality improvements. Brugere kan dog forvente hyppige forbedringer af stabilitet og brugergrænseflade på grund af beta-strukturen. Desuden vil det nye mainnet på dette tidspunkt ikke understøtte handelsbelønninger, men i stedet vil validators og stakers optjene en del af de akkumulerede handelsgebyrer.

Token Transition og Belønninger

Der er allerede skabt en broportal for tokenovergang, hvor brugere kan indbetale DYDX i smartkontrakten på Ethereum for at modtage wethDYDX-tokens på dYdX Chainen. Processen vil tage 38 timer at fuldføre, hvorefter brugere kan stake deres tokens på den native chain og tjene en del af handelsgebyrerne. dYdX har også forpligtet sig til at sikre gennemsigtighed og love at levere opdateringer til community.

Top  En mystisk krypto-hval investerer $1 million i Wall Street Memes' presale og sender meme-coinen forbi det $20 millioner milepæl

dYdX Chain – Skalerbarhed og Fremtidige Udsigter

Bygget på Cosmos-kæden, anvender netværket det robuste ComeBFT-konsensusmekanisme. I de senere år har dYdX Chain været i stand til at håndtere en betydelig mængde af daglige transaktioner, og dets overgang til en mere alsidig handelsplatform har gjort det muligt at fortsætte denne udvikling. Med den aktive beta-fase vil dYdX Chainen gennemføre yderligere test af et live handelsmiljø for at sikre optimal netværksydelse. På den anden side vil investorer have mulighed for at opleve et nyt og responsivt baselag for handel med en række fordele, herunder lave gebyrer.

Det er klart, at dYdX har skabt et spændende og lovende handelsmiljø med lanceringen af beta mainnettet, og det vil være interessant at se, hvordan dette nye kapitel i dYdX’s historie vil udfolde sig.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button