AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Ryan Wyatt Tiltræder Som Chief Growth Officer for Optimism: Hvordan Hans Erfaring Vil Fremme L2 Økosystemet

Ethereum Layer 2 scaling protocol Optimism har sikret sig den tidligere præsident for Polygon Labs, Ryan Wyatt, som sin Chief Growth Officer.

I en X-meddelelse den 13. november udtrykte Wyatt sit engagement over for virksomheden og fastslog, at hans primære mål er at “vokse sit økosystem ved at støtte udviklere i alle størrelser!”

Som den nye Chief Growth Officer vil Wyatt være ansvarlig for at støtte blockchain-operationer og hjælpe udviklere med at opbygge problemfrit på Optimism-økosystemet. Hans ansvarsområder inkluderer at drive anstrengelser for udvidelsen af L2-forretningen gennem strategiske partnerskaber, samarbejder og marketinginitiativer.

Denne nylige udvikling har fået en varm velkomst fra L2-entusiaster og de bredere blockchain-samfund på grund af Optimisms unikke struktur og lovende evner.

Ifølge en nylig datarapport fra DeFiLlama, en anerkendt blockchain-tracker, har Optimism sammensat over 700 millioner dollars værd af digitale aktiver på sin platform, hvilket bekræfter dens position som en af de største lag-2 blockchains.

Tidligere på året lancerede Coinbase, den største amerikanske-baserede crypto-udveksling, sin Base blockchain med Web3-evner, der stoler på teknologi fra OP Labs, den primære udvikler bag Optimism Foundation.

Oversigt over Ryan Wyatts ekspertise

Den nye CGO har et alsidigt ledelsessæt og erfaring inden for medie- og teknologilandskabet. Wyatt tiltrådte YouTube, verdens førende platform for video og streaming, i 2014, hvor han tilbragte otte år som Global Head of Gaming.

Før han tog en stilling hos YouTube, var han Vice President of Gaming hos Major League Gaming (MLG), et prominent esportsselskab, der siden er blevet en del af Activision Blizzard. Han fungerede også som chef for live og esport hos Machinima, et multikanalnetværk på YouTube.

Top  Oversigtsklumme: Celebriteter trækkes ind i retssag mod Sam Bankman-Fried, kinesisk domstol erklærer kryptovaluta som ejendom, og LSEG lancerer blockchain-drevet handelsplatform

Wyatt forlod YouTube til fordel for Polygon Technology i februar 2022, hvor han overtog rollen som præsident for at give udviklere et rammeværk for at bygge og oprette forbindelse til Ethereum-kompatible netværk.

Imidlertid var dette af kort varighed. Han trådte tilbage fra sin stilling ved udgangen af juli og blev erstattet af projektets chefjuridiske embedsmand, Marc Boiron.

Wyatts karriereforløb understreger hans betydelige erfaring og dybe engagement i spil- og blockchain-teknologisektorerne. Med sin ankomst til Optimism er Wyatt klar til at udnytte sin omfattende ekspertise til at bidrage til udviklingen af L2-økosystemet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button