Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

SEC Commissioner Hester Peirce Kritiserer SEC’s “Kun-Håndhævelse” Tilgang til Cryptocurrency Regulation

Kommt jetzt der iShares Bitcoin Spot ETF von BlackRock?

I en tale ved ETHDenver, en årlig begivenhed for krypto-udviklere, investorer og markedsførere med fokus på Ethereum, udtrykte SEC-kommissær Hester Peirce sin bekymring over, at SEC for øjeblikket opererer i en “kun-håndhævelsestilstand” vedrørende regulering af kryptovalutaer. Peirce, der er kendt for sin crypto-venlige holdning blandt SEC’s fem kommissærer, påpegede det byrde, som industriens deltagere konstant bekymrer sig om for at undgå juridiske tvister. Hun opfordrede til klarere regler, så fokus kunne rettes mod at bygge.

### Peirce advarer mod overdreven regulering

Peirce udtrykte sin frustration over SEC’s tendens til at dømme kryptovalutaer som en aktivklasse. Hun påpegede, at overdreven regulering ville hæmme innovation og opfordrede til en mere forstående og samarbejdsvillig tilgang. Hun nævnte, at et samarbejde kunne føre til en bedre regulering i USA, selvom det tager længere tid end ønsket.

### SEC kæmper mod kryptospillere

Den amerikanske markedsregulator, SEC, har været involveret i retlige kampe med forskellige kryptovirksomheder, herunder Coinbase, Ripple og Kraken, anklaget for at tilbyde ulovlige og uregulerede investeringer til den amerikanske offentlighed. Begge de anklagede virksomheder og kommissær Peirce argumenterer dog for, at krypto kræver klarere retningslinjer og mere juridisk klarhed både fra SEC og lovgivere.

### Peirce understreger vigtigheden af ​​regulatorisk udvikling

Selvom SEC i øjeblikket har en håndhævelsesorienteret strategi, understregede Peirce vigtigheden af fortsat at udvikle regulatoriske rammer for kryptovalutaer. Hun nævnte token-safe harbor-loven og sit eget foreslåede safe harbor-forslag som potentielle måder at give klarhed til branchen.

### Konklusion

Selvom SEC for øjeblikket opererer i en kun-håndhævelsestilstand, taler Peirce for mere forståelse og samarbejde i reguleringen af kryptovalutaer. Hun tror på, at gennemførelsen af ​​klarere regler og mere sammenhængende tiltag kan hjælpe med at skabe et mere gunstigt miljø for innovation og udvikling på kryptomarkedet.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version