Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Short Squeeze-Rallyes: Ältere Altcoins wie MANA, GRT und AAVE könnten wieder aufleben

Total Value Locked steigt um 6 Milliarden US-Dollar und erreicht höchsten Stand seit zweieinhalb Monaten

Altcoins som MANA, GRT og AAVE ser ud til at opleve en genopblussen på markedet, men det forventes, at deres rally kun vil vare kort tid. Flere af disse ældre aktiver har opbygget short-positioner på Binance, hvilket potentielt kan føre til squeeze-rallys i de kommende dage.

For altcoins, der forsøger at bryde ud med en rally, kan short squeezes være en mulighed. Da de fleste Small-Cap-aktiver stadig lider under det nuværende marked, er antallet af short-positioner, der better på yderligere fald, steget. Dog har flere aktiver opbygget tilstrækkeligt med positioner på Binance og er muligvis positioneret til en short squeeze.

Årsagen til spredningen af short-positioner sker, da altcoins stadig betragtes som overvurderede. Der er heller ingen tegn på en altcoin-bullmarked, baseret på Top-100-assetternes performance. Ikke desto mindre hindrer det ikke handlere i at genkende kortsigtede gevinstmuligheder, herunder en short squeeze.

En del af underperformance af altcoins kan tilskrives en for forsigtig handel. Altcoin-sæsonindekset steg fra 26 til 33 point på en dag, efter der var tegn på positiv udvikling.

Altcoins med lavere markeds kapitalisering viser tegn på bedring med lav modstand, hvilket fører til daglige rallys. Nogle af de seneste væksttokens inkluderer FET, SUI, OP og TON, som på én dag er steget med op til 20%.

Santiment bemærkede en øget likviditet af short-positioner, som potentielt kan være udsat for et angreb i en enkelt handelsbølge. Blandt altcoins, der har genereret short-interesse på Binance, er Decentraland (MANA), The Graph (GRT) og Aave (AAVE).

### MANA kunne se en opsving på grund af Decentraland 2.0-nyheden

I tilfældet med MANA kunne short squeeze muligvis genoplive en tidligere Web3- og Metaverse-stjerne, der blev glemt efter bjørnemarkedet. MANA har et åbent interesse på 8,3 millioner dollars på Binance og i alt 17,52 millioner dollars på andre børser.

MANA har været på en længere nedadgående tendens i de seneste måneder, efter at have nået omkring 0,67 dollars i marts 2024. I øjeblikket ligger aktivet på 0,27 dollars og vender dermed kurs fra et nyligt lav på 0,24 dollars. De primære Decentraland-apps har færre end 300 dagligt aktive brugere, mens Metaverse-ejendomme også har mistet værdi. Decentraland NFT-samlingen af Metaverse-plots har nu en minimumspris på kun 0,12 ETH, sammenlignet med en maksimumspris på 1,69 ETH.

Udover muligheden for en short squeeze har Decentraland-teamet ikke opgivet projektet trods Web3-hypen. Decentraland 2.0 er under udvikling, og Alpha-testen er allerede i gang. Nyheder om relanceringen kunne muligvis få MANA tilstrækkeligt op til at likvidere short-positionerne.

## The Graph genererer query-gebyrer fra L2

Selvom handlen ligger langt under sit højdepunkt i 2021, er The Graph ikke et fuldstændigt frosset projekt. GRT ligger i øjeblikket tæt på sit laveste punkt på 0,14 dollars med en handelsvolumen på 34 millioner dollars inden for 24 timer.

GRT er dog ikke overmæssigt shortsolgt. Handlere kan også angribe long-leverage-positioner. GRT har i alt mere end 14 millioner dollars i åbne positioner, hvoraf 6,3 millioner dollars er på Binance.

The Graph er specialiseret i at levere Web3-data til hurtig app-brug. På samme måde som Chainlink (LINK) kan dette projekt drage fordel af en tilbagevenden til DeFi og andre stærkt frekventerede aktiviteter. Grafdata når ud til 50 kæder og over 6.000 subgraf-projekter. På dage med høj aktivitet genererer The Graph op til 80.000 dollars i gebyrer, selvom der også er perioder med ekstremt lav efterspørgsel.

### AAVE forventer vækst, men med short positions i tilfælde af en korrektion

AAVE er en af de store stigninger og er kommet sig efter bunnene af bjørnemarkedet på omkring 50 dollars. AAVE-protokollen steg til over 150 dollars, efter at den tiltrak Smart Money i august. AAVE har også tiltrukket mere end 11,3 milliarder dollars i låst værdi, mens tokenets markedsværdi på 2,2 milliarder dollars stadig er uretfærdig. Aave-projektet fordoblede også dets lån fra 3,5 milliarder dollars i begyndelsen af 2024 til 7 milliarder dollars, hvilket ikke umiddelbart afspejler sig i tokenprisen.

AAVE har åbne positioner på 89,5 millioner dollars på Binance, med en samlet værdi på over 163 millioner dollars, inklusive andre topbørser. Short og long open interest er næsten afbalanceret, men short positioner kan angribes først.

Den seneste AAVE-rally betragtes ikke engang som et gennembrud, men snarere som en fortsættelse af den gradvise akkumulationsfase. Nogle af short-positionerne kan lukkes, hvis AAVE igen overstiger 160 dollars. Indtil videre har AAVE succesfuldt overskredet modstandsmærket på 135 dollars.

Short-positioner satser på de meget korte altcoin-rallys i 2024. Aave har dog fundamentale faktorer, der styrker dens positioner og kan eliminere nogle af short-positionerne, hvilket fører til en squeeze.

Hold dig informeret med Ethereum News

Find Chainlink News og opdateringer her

Exit mobile version