Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

SK Telecom vil forbedre forbindelser med DApps og Mainnets

Bitcoin Price Prediction as Weekend Trading Volume Pushes Past $10 Billion – Here are Key Levels to Watch

SK Telecom har indgået et samarbejde med Aptos og Atomrigs Lab med henblik på at videreudvikle sin web3-wallet-tjeneste og tilbyde en forbedret brugeroplevelse. Målet med samarbejdet er at give brugerne en problemfri og sikker oplevelse i web3-miljøet ved at forbedre wallet’ens evner.

I en separat LinkedIn-post har SK Telecom udtrykt sin hensigt om at forbedre forbindelserne til kundeforetrukne mainnets og decentraliserede applikationer (dApps) gennem dette tredobbelte partnerskab. Virksomheden fremhæver, at integrationen med Aptos markerer deres første indtræden på en non-Ethereum virtual machine blockchain og dermed udvider omfanget af deres tjenester. Endvidere tilføjer virksomheden, at de vil tilbyde brugerne en reel værdi ved at forbinde til det lovende dApp-økosystem inden for Aptos.

Avery Ching, medstifter og teknologidirektør hos Aptos, understregede, at partnerskabet har potentiale til at åbne for nye internetoplevelser gennem MoveVM blockchain-teknologien. Han fremhævede fordelene ved sub-sekunds latenstid, høj gennemstrømning og drift på enterprise-niveau, som Aptos bringer til samarbejdet og som bidrager til et stærkt web3-økosystem.

Samarbejdet med Aptos kommer efter SK Telecoms nylige partnerskab med CryptoQuant om lanceringen af T-wallet’en. Wallet’en gør det muligt for brugerne at få adgang til en blockchain-baseret applikation på deres mobile enheder og facilitere den sikre opbevaring af tokens. I august gik SK Telecom også sammen med Polygon Labs for at videreudvikle deres web3-økosystem.

I en anden nyhed er South Korean prosecution unit, der er dedikeret til at efterforske krypto-kriminalitet, allerede “overbelastet” med sager, da landets digitale aktivindustri fortsætter med at tage fart. En af agenturets første sager var efterforskningen af Terraform Labs, CEO Do Kwon og andre ledere samt LUNC cryptoasset. Antallet af krypto-relaterede sager er steget i Sydkorea, da krypto-svindel fortsætter med at florerer. Tilbage i maj lukkede sydkoreansk politi to mistænkte krypto-svindelnumre for i alt 350 millioner dollars, hvor hundredevis af ofre blev snydt. Senest lukkede politiet også en virksomhed, der var midtpunkt for en mistænkt krypto-svindel, der angiveligt narrede 4.000 mennesker for deres penge og anholdt 25 personer.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version