Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Solana (SOL) viser tegn på opsving og tiltrækker opmærksomhed på trods af tidligere tilbageslag – Hvad er der sket med kryptokurrencyen?

Der Q3-Bericht von Tether enthüllt überschüssige Reserven in Höhe von 3,2 Milliarden US-Dollar und stärkt das Marktvertrauen

Solana (SOL) – en oversigt

## Solanas seneste udvikling

Solana (SOL) oplevede for nylig en nedgang, men viste en beskeden opsving i de seneste syv dage, efter at kursen var faldet med omkring 8% siden den 22. januar.

### Solanas NFT-levering og prisudvikling

Platformen har tiltrukket stor opmærksomhed på grund af dens NFT-præstation, men prisen er kun steget lidt i den seneste tid.

### Solanas påståede fejlfrihed

Tidligere plaget af nedbrud hævdede Solana i juli at have været fejlfri siden februar. For nylig tilbød udvikleren af Solana, Jacob Creech, en dusør på $400.000 til enhver, der formår at lukke Solana ned.

## Solanas forbindelse til BONK

Flaggskibet blandt meme-coins, BONK, som er forbundet med Solana, vinder popularitet blandt entusiaster, der ønsker at fremme dets accept. BONK har introduceret en “PooperScooper” -funktion for at hjælpe brugerne med at organisere deres aktiver effektivt i deres tegnebøger.

## Solana som “Ethereum-Killer”?

Selvom den er blevet kaldt en “Ethereum-Killer”, foreslår medstifteren af Solana, Anatoly Yakovenko, at bruge Ethereum som et Layer-2 for Solana-blockchainen. Selv Ethereum-grundlæggeren Vitalik Buterin beundrer Solana-protokollen.

## Solanas prisudvikling og kontroverser

I 2023 bevægede SOL sig omkring støtteområdet på $10 og har været i en nedadgående trend siden november 2021, hvor den blev handlet til $200. Desuden har Solana været genstand for kontroverser i forbindelse med FTX-børsen, da CEO Sam Bankman-Fried har haft juridiske problemer, der har påvirket Solanas omdømme.

### Aktuel status og fremtidige forventninger

På tidspunktet for den seneste opdatering handles SOL til $95.63, hvilket er en stigning på 2.16% i løbet af de sidste 7 dage. Mange analytikere forudser, at Solana vil opleve en prisstigning under en potentiel kommende opadgående bevægelse, ligesom resten af de vigtigste kryptovalutaer.

Exit mobile version