AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Square Enix Deler Sådan Spillere Kan Få Karakterer Til Det Kommende NFT-Spil ‘Symbiogenesis’

Symbiogenesis: Square Enix Inviterer Spillere til Den Første Allow List-kampagne

Efterhånden som lanceringen af Ethereum og Polygon NFT-spillet Symbiogenesis nærmer sig i december, har den japanske spilgigant Square Enix delt nyheder om, hvordan spillere kan få adgang til karakterer til det kommende spil.

Hvad er Allow List-kampagnen?

Square Enix har meddelt, at de vil lancere en ‘Chapter 1’ allow list-kampagne for det nye spil. I stedet for en offentlig mint af Symbiogenesis vil spillere skulle deltage i kampagnen for at komme på ‘allow’ listen. I denne kampagne vil deltagerne have mulighed for at vinde præmier i form af Relics, der kan indløses til Chapter 2 Allow List point.

Toprangerende spillere vil have chancen for at vinde en karakter gratis. Selvom dette ikke lykkes, vil de stadig have mulighed for at deltage i de efterfølgende kapitler.

Hvordan deltager man?

Kampagnen med “forskellige aktiviteter” vil blive afholdt på spillets Discord-server i to uger fra den 7. til den 21. november. Aktiviteterne omfatter spørgsmål i Prologue Quiz, Lucky Bloom, Majority-Minority Game og Hella Difficult Quiz.

For at deltage skal spillere logge ind og tilslutte deres tegnebog til deres Discord-konto. Deltagerne skal deltage i skattejagter og sociale mediekampagner for at indsamle NFT Relics, hvorefter deres point vil blive tildelt baseret på antallet af Relics.

Hvad er Symbiogenesis?

Symbiogenesis sigter mod at etablere et nyt IP inden for Web3. Spillet opfordrer karakterejere til at bruge deres karakterer inden for spillet og deltage i fællesskabet. Der findes fire typer karakterer baseret på deres unikhed og relevans i historien: facet, mesh, line og point. Hovedpersonen, Chroma, møder Lambda den Conservator i en historie, der begynder med et angreb af en drage, der sætter alt på spil.

Top  Kursstigning og hoax om ETF: Hvad skete der med Ripple?

Det sidste kapitel i spillet, World Mission, har flere afslutninger og vil ændre sig afhængigt af denne mission. Kun 3 personer, der har gennemført alle missioner og indsamlet specielle genstande, vil kunne deltage i World Mission.

I mellemtiden er Symbiogenesis begyndt at samarbejde med GensoKishi Online, der forpligter sig til at bygge på Zero-Knowledge (ZK) proof-based scaling rollup Immutable zkEVM.

Afsluttende tanker

Med lanceringen af Symbiogenesis nærmer sig, styrkes spændingen for spillere at deltage i allow list-kampagnen for at få adgang til karakterer til dette spændende nye NFT-spil. Deltagerne har chancen for at vinde præmier i form af Relics og har mulighed for at deltage i flere efterfølgende kapitler. Samtidig opfordres karakterejere i spillet til at bruge deres karakterer inden for spillet og deltage aktivt i fællesskabet, der omgiver Symbiogenesis.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button