Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Starknet Foundation tildeler 50 millioner STRK-tokens til tidlige bidragsydere

Starknet Foundation Rewards Early Contributors with STRK Tokens before Trading Unlock

Starknet Foundation belønner tidlige bidragsydere med STRK-tokens

I en gestus for at anerkende de tidlige bidragsydere til sit netværk har Starknet Foundation tildelt 50 millioner STRK-tokens. Det skal bemærkes, at disse tokens er låst og endnu ikke kan handles før april 2024.

Starknet er et Layer-2 blockchain-netværk, der er bygget oven på Ethereum og har til formål at forbedre skalerbarhed og reducere omkostninger uden at gå på kompromis med sikkerheden. Starknet Foundation blev etableret i november 2022, efter at den oprindelige udvikler, StarkWare, havde udstedt 10 milliarder STRK-tokens. Foundation har til formål at støtte den fortsatte vækst og udvikling af Starknet-økosystemet.

For at belønne de tidlige bidragsydere, der har haft stor indflydelse på økosystemet, lancerede Starknet Foundation Early Community Member Program (ECMP). Initiativet sigter mod at anerkende og kompensere enkeltpersoner, der har bidraget til diskussioner, organiseret begivenheder eller skabt indhold om Starknet og dermed kastet lys over de forskellige måder, hvorpå fællesskabsmedlemmerne har bidraget til netværkets udvikling. Ifølge en blogpost fra Starknet skal de kvalificerede bidragsydere være følgende:

Starknet Foundation blev tildelt 50,1% af de 10 milliarder udstedte STRK-tokens, mens 32,9% blev tilført bidragsydere og 17% til investorer. Gennem ECMP sigter Foundation mod at distribuere tokens for at bevare og vækste netværkets fællesskab.

I øjeblikket rangerer Starknet som det sjette største Layer-2 blockchain-netværk på Ethereum med et samlet værdi af $137 millioner låst.

Det er værd at bemærke, at Starknet (STRK)-tokenen oprindeligt var planlagt til frigivelse den 29. november 2023, men udvikleren StarkWare har udskudt frigivelsen og planlagt den til den 15. april 2024.

Teksten blev redigeret for at fjerne reklameindhold og formateret i henhold til Markdown-syntaks.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version