AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Tether øger udstedelse af USDT med $4 milliarder på en måned

Tether Udsteder $4 Milliarder USDT Tokens

Major stablecoin-udsteder Tether har betydeligt øget sin udstedelse af nye USDT-aktiver og nået en samlet værdi af 4 milliarder dollars inden for den seneste måned.

Whale Alert delte denne information på sin Telegram-kanal og afslørede, at Tether havde skabt yderligere 1 milliard dollars værd af USDT tokens på Tron blockchain’en den 10. november. Dette er et nyligt eksempel på stablecoin-skaberens voksende udstedelsesaktiviteter.

Tether’s teknologidirektør (CTO) Paolo Ardoino udtalte som reaktion på rapporten, at de 1 milliard USDT er en opfyldelse af lagerbeholdningen på Tron blockchain’en.

Ardoino forklarede, at det nævnte beløb er godkendt, men ikke udstedt, hvilket betyder, at det skal bruges som lagerbeholdning til den næste periode af udstedelsesforespørgsler og transaktionsbytninger.

Før dette skabte Tether 1 milliard USDT på Ethereum blockchain’en den 9. november. Dette blev fulgt op af en markant udstedelse af yderligere 2 milliarder fiat-backed stablecoins i to portioner på Tron-netværket den 3. november og den 19. oktober, som afsløret af Whale Alert.

Disse tal bringer Tether’s udsalgsstrepere op på en samlet værdi af 4 milliarder USDT inden for den seneste måned. Dette repræsenterer dog ikke det endelige mål for platformen med hensyn til udstedte USDT tokens for året.

Ifølge data fra Whale Alert sigter Tether på at skabe 22.75 milliarder USDT i 2023, hvoraf 13 milliarder (57%) skal udstedes på Tron blockchain’en. De resterende 9.75 milliarder (43%) forventes at blive tilføjet til Ethereum blockchain’en.

For at opnå dette mål har Tether aktivt skabt nye tokens. I marts 2023 skabte udgiveren 9 milliarder USDT-tokens, der tilføjedes til de allerede udstedte 3 milliarder oprettet inden for den seneste måned. Efterfølgende har Tether yderligere frigivet 3.75 milliarder USDT-tokens mellem juni og juli.

Brænding sammen med Udstedelse

Fiat-backed stablecoins er normalt bundet 1:1 med den fiat valuta, de sporer.

Top  SEC udskyder beslutning om Grayscale's Ethereum ETF til januar 2024

For at opretholde denne binding holder mange stablecoin-udstedere ofte kontanter eller tilsvarende beløb, der svarer til mængden af digitale tokens i omløb.

En innovativ tilgang, der vinder frem, indebærer at brænde eller permanent trække en forudindstillet mængde tokens tilbage fra offentlig cirkulation.

Mens de buffede deres stablecoin-portefølje op, fulgte USDT-skaberne også denne mindre almindelige vej.

Selvom brænding ofte reducerer mængden af en aktiv i cirkulationen, hvilket dermed fører til en stigning i værdi på grund af mindre udbud i forhold til efterspørgslen, fungerer det anderledes i tilfælde af USDT stablecoin. Det sikrer kun, at værdien af den tokeniserede dollar ikke falder under den 1 dollar peg.

For eksempel brændte Tether 1.2 milliarder USDT-tokens på Tron blockchain’en den 22. august. Denne begivenhed blev fulgt af en lignende aktivitet i juni, der så 3.1 milliarder USDT på Tron-protokollen og 2 milliarder USDT på Ethereum-netværket permanent fjernet fra omløb.

Knyttet til Udstedelse

Imens arbejder stablecoin-udstederen tilsyneladende på en ny serie af krypto-understøttede produkter planlagt til frigivelse i 2024.

Det kanalens CTO Paolo Ardoino oplyste, at Tether arbejder på fem nye produkter, som folk måske har brug for.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button