Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Uniswap frigiver endelig officiel Android-mobilapp til offentligheden

CME steigt auf und sichert sich den zweiten Platz im Bitcoin-Futures-Handel

Uniswap udgiver sin After mobile wallet.
Uniswap har annonceret udgivelsen af en mobilapp til Android. App’en giver brugerne mulighed for at bytte digitale valutaer på Ethereum-netværket uden at skulle bruge en separat webextension på deres computer. Der vil også være mulighed for at bytte cryptocurrencies på otte forskellige blockchain-netværk, med flere protokoller på vej. Det tilføjer også funktioner som push-notifikationer for hver ny transaktion, adgang til saldi på seks nye sprog og værdier i 18 forskellige fiat-valutaer.

Uniswap har tidligere frigivet en iOS-version og introducerede en beta-version til Android-brugere i oktober sidste år. Efter offentliggørelsen opfordrer Uniswap til at opdatere eksisterende app og fortsætte med at bytte tokens.

Uniswap er den største AMM-protokol i Web3-økonomien og opererer inden for DeFi-landskabet. Protokollen har allerede en værdi på 3 milliarder dollars i smarte kontrakter og bruger UNI-token som både protokolstyrke og styreværktøj.

Derudover integrerer Brevis-platformen med Uniswap-protokollen ved at give brugerne mulighed for at forbedre deres kreditværdighed gennem deres on-chain-aktiviteter. Med Uniswap’s V4 Hooks kan decentrale platforme nemt udstede krypto-lån til handlende ved at bruge data fra deres on-chain-aktiviteter.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version