Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Vitalik Buterin: Meme-Coins und die Zukunft der Krypto-Infrastruktur

Händler, der Dogecoin im Jahr 2017 kaufte, rechnet mit einem kometenhaften Anstieg von 37.500 % auf 26 $

I denne artikel diskuteres Vitalik Buterins synspunkter på Meme-Coins og den aktuelle boom på markedet for digitale aktiver.

## Vitalik Buterins perspektiv

Vitalik Buterin, medstifter af Ethereum [ETH], reagerede på en diskussion om anlægsklasser i et tidligt stadium på X (tidligere Twitter) med følgende erklæring: “I dag virker det som om, at der investeres alt for meget i visse infrastrukturkategorier, mens andre stadig er meget undervurderede.”

I forlængelse af denne erklæring blev der fremhævet en besked om, at den nuværende fremgang for Meme-Coins kan skyldes en mangel på anvendelsesmuligheder på grund af faldet i krypto-infrastrukturen. Buterin svarede og påpegede, at denne opfattelse måske ikke er universel. Han påpegede, at der er behov for at prioritere undervurderet infrastruktur som Zk Voting og Privacy Pool Association midt i Meme-Coin-boomet.

## Varigheden af rallyet

Meme-mønterne, som f.eks. Shiba Inu [SHIB] og Dogecoin [DOGE], har ledet an i stigningen med signifikante prisstigninger og høje handelsvolumener. Disse mønter viser begejstringen for denne type token, og spekulationer om en fortsat stigning er i omløb.

Vitalik Buterins observationer tager ikke højde for infrastrukturelle fremskridt i den aktuelle Meme-Coin-frenzy og antyder en differentieret fortælling i kryptorummet. Mens investorer navigerer i dette miljø, blander innovation og spekulation sig og skaber både udfordringer og muligheder.

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version