Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Whales Market: Revolutionizing OTC Trading on the Solana Blockchain

Krypto-Expertin erklärt, ob sich der Einstieg jetzt lohnt

Whales Market, en ny OTC-decentraliseret børs (DEX) på Solana blockchain, har nået en betydelig milepæl med lanceringen af sin decentraliserede applikation (Dapp) og introduktionen af sin native token, $WHALES, på Mainnet. Denne lancering markerer det seneste tiltag fra LootBot-teamet, som er højt anset for sin innovative airdrop-automatisering Telegram Bot. På baggrund af denne base har LootBot-teamet strategisk udviklet Whales Market med det specifikke formål at målrette sig mod OTC-handelslandskabet inden for Solana-økosystemet.

### Dynamikken i en OTC Dex
Det OTC (Over-the-Counter) marked fungerer som en decentraliseret platform for direkte handel med finansielle instrumenter som aktier, obligationer og kryptovalutaer og dermed omgående centraliserede børser. Det tilbyder fordele såsom transaktionsfortrolighed, reduktion af prismæssige glidninger og tilpasningsdygtige aftaler. Dog er OTC-markedet ikke uden ulemper. Risici opstår på grund af manglen på garantiforanstaltninger, hvilket øger risikoen for modpartsstandard, især når man handler med ukendte eller uregulerede modparter. Svindel er også en bekymring, da disse metoder ofte mangler robuste sikkerhedsforanstaltninger, hvilket efterlader handlende sårbare over for svindel og uopfyldte tokenløfter.

Whales Market fører an i revolutionen af kryptovalutahandel OTC. Det tilbyder en sikker og tillidsskabende platform til sømløs handel med pre-TGE-allokationer, tokens og NFT’er. Ved at udnytte smarte kontrakter tackler Whales Market direkte bekymringerne ved det traditionelle OTC-marked og sikrer gennemsigtighed og effektivitet. Uden mellemmænd involveret forøger platformen tilgængeligheden, samtidig med at risikoen for svindel minimeres. Denne banebrydende løsning sætter nye standarder for sikkerhed og tilgængelighed i OTC-handel og giver deltagerne mulighed for at engagere sig i transaktioner med tillid. Whales Market banebaner vej for en problemfri og troværdig OTC-handelsoplevelse i kryptovalutalandskabet.

Platformen tilbyder to typer markeder: Pre Market og OTC Market. Pre Market revolutionerer P2P-handel med pre-TGE-tokenallokationer og erstatter konventionelle praksisser, der foregår gennem sociale grupper og private beskeder, med smartkontraktfaciliterede transaktioner. Denne innovation forbedrer tilgængeligheden, samtidig med at risikoen for svindel væsentligt reduceres, hvilket sikrer en gennemsigtig og effektiv handelsmiljø.

Samtidig faciliterer OTC-markederne P2P-handel med tokens og NFT’er. Traditionelt set foregår sådanne handler gennem uformelle kanaler som online fora og sociale medieplatforme, hvilket efterlader deltagerne sårbare over for svindel. Whales Market adresserer dette problem ved at tilbyde en sikker platform, der beskytter handlende mod svigagtige aktiviteter og giver dem sindsro.

### Økonomisk model
Whales Market genererer primært sin indtægt fra handelsgebyrer ved hjælp af $WHALES-tokenet som det funktionelle token. Denne gebyrstruktur muliggør indtægtsdeling og købs- og brændingsmekanismer. Derudover allokeres en del af gebyret til yderligere udviklingsudvidelse. Bemærkelsesværdigt binder $WHALES’ performancebaserede emissioner teamincitamenter til handelsvolumen, hvilket sikrer bæredygtig vækst inden for protokollen.

Mens Whales Market i øjeblikket fokuserer på pre-TGE-tokens og allokationer på Solana, har det ambitiøse planer om udvidelse. Fremtidige anstrengelser inkluderer at bevæge sig ind i Ethereum, omfattende både EVM og ikke-EVM-kæder, samt at udforske muligheder inden for ZK-blockchains og andre projekter inden for økosystemet.

I 2023 nåede det traditionelle værdipapirer OTC-marked en imponerende kapitalisering på over 100 billioner dollars. Mens finansindustrien har en lang historie med udvikling, har kryptobranchen vist sig som en banebrydende kraft, der har gjort bemærkelsesværdige fremskridt i de seneste årtier. Med udsigten til godkendelse af ETF-finansiering er der en betydelig ændring i store kontante strømme fra traditionelle markeder til kryptovalutaernes verden. Dette gennembrud repræsenterer et afgørende øjeblik, mens kryptovalutamarkedet tiltrækker stigende opmærksomhed og investering, hvilket driver dets samlede markedsværdi til hidtil usete højder. Decentraliseret OTC-handel står som en forstyrrende løsning og tilbyder investorer en strømlinet vej til at investere i digitale aktiver uden kompleksiteterne og de unikke økonomiske forhold i Defi-økosystemet, der kan udgøre forhindringer for nybegyndere fra traditionelle finanser.

### Om Whales Market
Whales Market er en spilændrer på OTC DEX-landskabet og tilbyder et sikkert tilflugtssted for OTC-handlende. Denne banebrydende platform er designet til at fange den stigende handelsvolumen på Solana og imødekomme behovene for udveksling af tokens og airdrop-allokationer på en gennemsigtig måde. Ved at lancere platformen gnidningsløst på Solana-kæden forestiller Whales Market sig en lys fremtid for sig selv på den førende Layer 1-netværk og etablerer en stærk position og udnytter kraften i LootBot-økosystemet for at opnå hidtil uset succes.

Twitter: @WhalesMarket
Fællesskab: https://t.me/verifyWhalesmarket
Dokumenter: https://docs.whales.market/
Dapp: https://app.whales.market/
Hjemmeside: https://whales.market/

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version