FinanzenMetaverse

Animoca Brands planlægger børsnotering i 2025: Kommer tilbage efter udelukkelse fra australsk børs i 2020

Web3-Gaming-giganten Animoca Brands sigter mod en børsnotering i 2025. Efter at selskabet i 2020 blev udelukket fra den australske børs på grund af overensstemmelsesproblemer, undersøger det nu mere imødekommende markeder for sit comeback.

Animocas Finanzmanöver

Animoca Brands forfulgte tidligere på måneden en unik tilgang ved at symbolisere et historisk kunstværk – en Stradivari-violin fra 1708.

Denne sjældne violin, der engang prydede den russiske kejserinde Catherine den Stores samling, blev omdannet til en ikke-fungerende token (NFT) for at sikre et lån på flere millioner dollars fra Galaxy Digital. Detaljerne i finansieringsaftalen er hemmelige.

I begyndelsen af 2022 ramte Animocas værdi næsten 6 milliarder dollars takket være den blomstrende krypto- og gaming-marked, men faldt kraftigt i 2023 til under 2 milliarder dollars.

Dette fald skyldtes generelle brancheafmatninger, såsom nedturen af FTX og sammenbruddet af flere krypto-udlånere, hvilket fik selskabet til at justere sine fundraising-mål for en Metaverse-fond fra 2 milliarder dollars til 800 millioner dollars.

I en åben samtale med Cryptopolitan på TOKEN2049 i Dubai udtrykte Yat Siu, at Animoca ikke investerer “selektivt”, men “meget bredt”.

Yat Sius synspunkt

Han understregede, at Animoca handler anderledes end traditionelle investorer. De er ikke underlagt det typiske pres for afkast inden for en bestemt tidsramme. Om det tager tre, fire eller endda ti år for en investering at bære frugt, er ligegyldigt for dem.

Siu fremhævede deres engagement i bevægelser, de tror på, såsom Web3-Gaming, som han tilskriver for at omforme gaming-branchen og åbne nye muligheder.

Animoca Brands undersøger potentielle børsnoteringer i markeder som Hongkong og Mellemøsten, mens de samarbejder med investeringsbanker for at lette deres tilbagevenden til børsen. Nogle detaljer forbliver dog ufuldstændige, da selskabet endnu ikke har fastlagt en specifik placering eller udnævnt en rådgivningspartner.

Top  Bitcoin stiger med 2 % - Short-Liquidationer im Wert von 49 mio. $ ved Widerstand

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button