Finanzen

ARK Invest øger sin investering i Robinhood og planlægger lancering af krypto-produkter – GBTC i krydsilden?

Investeringsfirmaet ARK Invest I USA har øget sin investering i den populære provisionsfri investeringsapp Robinhood markant. Ifølge en opdatering fra den 8. november har firmaet sikret sig 1.141.046 aktier i Robinhood og investerede dermed 9,5 millioner dollars inden for et 24-timers vindue.

Købet blev fordelt skævt mellem firmaets tre populære børshandlede innovationsfonde (ETF’er), inklusive ARK Innovation ETF (ARKK), ARK Next Generation Internet ETF (ARKW) og ARK Fintech Innovation ETF (ARKF). ARKK sikrede sig størstedelen af Robinhood-aktierne med 888.500 aktier, hvilket svarer til 78 % af den samlede beholdning. ARKW erhvervede 152.849 aktier, mens ARKF fik 99.697 aktier.

ARK Invest, ledet af kryptoentusiasten og investor Cathie Wood, har i de seneste måneder haft fokus på Robinhood-platformen og fortsætter med at udvide sit investeringsportefølje på platformen, på trods af en nedgang på 15 % i virksomhedens aktier inden for de seneste 24 timer. På tidspunktet for skrivningen af denne artikel var Robinhood faldet til 8,39 dollars på grund af en betydelig tilbagegang i kundebasen i det foregående år.

Ifølge en rapport faldt antallet af månedlige aktive brugere af Robinhood i tredje kvartal 2023 med 16 % sammenlignet med året før, hvilket resulterede i et fald på 10,3 millioner aktive brugere. Virksomhedens transaktionsindtægter blev også negativt påvirket, med en nedgang på 13 % inden for aktiehandel og en nedgang på 55 % inden for kryptohandel.

Samtidig med at ARK Invest øgede sin investering i Robinhood, reducerede firmaet sine investeringer i andre aktiver, herunder salget af en betydelig del af GBTC-fonden fra Grayscale. Dette skridt har rejst spekulationer om firmaets motivationsårsager i denne henseende.

Desuden forbereder ARK Invest sig på at lancere sine egne kryptovalutaprodukter i samarbejde med 21Shares. Dette vil omfatte fem ETF-produkter og forventes at debutere den 16. november på Chicago Board Options Exchange (CBOE). Disse produkter vil henvende sig til velhavende investorer og repræsenterer et dybere dyk ind i kryptovalutaens verden for ARK Invest.

Top  FTX og Genesis forbereder sig på privat insolvensforhandling, men detaljer om aftalen er stadig uklare

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button