Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Immobiliengigant MAG plant Tokenisierung von 500 Millionen USD in Partnerschaft mit Layer 1 Blockchain Mantra

Mantra Blockchain & MAG planen Immobilien-Tokenisierung für 500 Mio. USD

Den i De Forenede Arabiske Emirater (VAE) baserede ejendomsudvikler MAG har besluttet at indgå et strategisk partnerskab med Layer 1 (L1) Blockchain Mantra. Sammen har de planlagt at tokenisere ejendomme til en værdi af 500 millioner USD.

Dette partnerskab har til formål at etablere en helt ny standard for ejendomsinvesteringer i Mellemøsten. Ved at tokenisere ejendomme ønsker de to virksomheder at tilbyde investorer en sikker investeringsmulighed med transparente processer.

Tokenisering af ejendomme giver investorer mulighed for at opnå sikre indtægter og gennemsigtighed. MAG har annonceret en partnerskab med Layer 1 Blockchain Mantra med det formål at tilbyde langsigtede fordele for investorer og tiltrække nye interessenter, der søger sikre og gennemsigtige investeringsmuligheder. Deres samarbejde inkluderer oprettelsen af en ejendomsfinansieringsskat på Mantras platform.

De projekter, der er udvalgt til tokenisering, har en samlet værdi på 500 millioner USD og vil blive struktureret i flere trancher. Investorer, der deltager i skatten, kan opnå indtægter i Stablecoins og Mantras eget OM-token. Dette sigter mod at give investorer en årlig afkastprocent (APY) på cirka 8 procent i Stablecoins, som kan forøges med OM-tokens.

En mega-villa til en værdi af 75 millioner USD i Ritz-Carlton Residences, en del af Keturah Resort-udviklingen ved Dubai Creekside, er den første aktiverede skat endda overbeskyttet. Dette sikkerhedsniveau, understøttet af MAGs corporate credit, sikrer investorerne og fremmer innovationen inden for ejendomsinvestering gennem tokenisering.

Ifølge en talsmand fra Mantra vil de bruge tokeniseringsmotoren Libre, som de er forbundet med gennem deres investorer, Laser Digital, der har en VARA-licens i Dubai. Deres primære fokus er på VAE-markedet på grund af det mere kryptovenskabelige miljø og tydeligere regulatoriske rammer. De planlægger at udvide denne tilgang globalt.

Partnerskabet mellem MAG og Mantra afspejler den voksende tendens inden for RWA-tokenisering, hvilket åbner op for nye investeringsmuligheder og forbedrer adgangen til markedet. Den tillader en brøkdel af ejerskab, hvilket også giver mindre investorer mulighed for at deltage i high-end ejendomsprojekter.

Ifølge Dune Data var markedskapitaliseringen af tokeniserede ejendomme kun 182,08 millioner USD den 30. juni, hvilket udgjorde en meget lille procentdel af den samlede markedskapitalisering for tokenisering på 93,55 milliarder USD. Dette understreger vækstpotentialet i sektoren.

På trods af denne udvikling reagerede OM-kursen volatilt og faldt med 11,6 procent i de efterfølgende 24 timer. Den faldt midlertidigt til 0,73 USD, men steg med 9,5 procent i løbet af de seneste fjorten dage – en positiv langsigtet udsigt.

Exit mobile version