Finanzen

Kryptowährungs-Kreditplattform Hodlnaut vor der Auflösung: Was bedeutet das für die Nutzer?

Hodlnaut: Kryptoplatform i likvidation

Hodlnaut, en kryptokreditplatform baseret i Singapore, er officielt blevet indledt i en likvidationsproces af High Court. Dette skridt kommer efter betydelige tab på omkring $190 millioner, som virksomheden har lidt som følge af investeringer i det svingende Terra-økosystem.

Interim Management og Likvidation

I august blev Aaron Loh Cheng Lee og Ee Meng Yen Angela, begge fra EY, udnævnt som midlertidige ledere for at overvåge Hodlnauts anliggender. De er nu blevet udnævnt som de fælles likvidatorer for at håndtere selskabets likvidation. Denne indsats er blevet iværksat for at sikre, at Hodlnauts detaljer over dens forbindelser til Terra/Luna-platformen ikke blev tilbageholdt, hverken før eller efter platformens sammenbrud i maj 2022.

Impact på brugerne

Denne likvidation har skabt bekymring blandt de mere end 17.000 brugere af platformen, som nu er usikre på skæbnen af deres midler. Hodlnaut, der var kendt for sine høje renter på indskud, har allerede tilbageholdt sine kunders udbetalinger siden juli 2022.

Betragtninger for kreditorer

De udnævnte likvidatorer overvejer at offentliggøre omfattende informationer online, da det ikke er praktisk at kontakte hver enkelt kreditor separat på grund af det betragtelige antal berørte kreditorer.

Dette seneste skridt fra retten har udløst bekymring blandt Hodlnauts brugere og kaster tvivl over fremtiden for firmaets aktiver. Situationen er overvåget nøje, og der vil blive taget yderligere skridt for at informere og håndtere kreditorerne på en retfærdig måde.

Top  Kryptomarkedet oplever ændringer i investorernes stemning: Solana stiger mens Bitcoin og Ethereum lider tab

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button