Finanzen

OpenSea CEO Devin Finzer: Neue Version konzentriert sich auf Technologieaktualisierung und Geschwindigkeitssteigerung

OpenSea annoncerer store ændringer og fokuserer på ny version af deres platform

Devin Fizner, CEO af OpenSea, har meddelt, at platformen vil gennemgå betydelige ændringer i fokus på den kommende version af deres produkt. Den nye version vil især have fokus på opdatering af teknologien samt forbedring af hastighed og kvalitet. Fizner understreger, at et mindre team vil arbejde på at sikre, at platformen forbliver “fleksibel og opmærksom”.

NFT-handelsvolumen er faldet betydeligt

Det er blevet rapporteret, at NFT-handelsvolumenet har set en betydelig nedgang i de seneste måneder. Efter at have nået sit højdepunkt i 2021 med et samlet handelsvolumen på over 14 milliarder dollars, er populariteten af NFT’er faldet, og handelsvolumenet er siden marts 2022 faldet med 80 %.

Muligvis en positiv vending for NFT-markedet

En rapport fra krypto-databedriften DappRadar indikerer imidlertid, at NFT-markedet oplevede en stigning på 99 millioner dollars i oktober sammenlignet med forrige måned, hvilket er det første positive tegn i over et år. Dette tyder på, at markedet måske er på vej til at vende kursen.

Konklusion

Med de kommende ændringer hos OpenSea og tegn på en mulig opadgående trend inden for NFT-markedet, er der håb om, at markedet vil komme sig efter den nylige nedgang. Det bliver spændende at se, hvordan NFT-landskabet udvikler sig i den kommende tid.

Top  Bank of Spain støtter potentielle fordele ved en digital euro, som den europæiske centralbank også har forberedt

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button