Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Transak revolutionerer betalingsinfrastrukturen med elektroniske overførsler for krypto-investorer i USA

Transak ermöglicht elektronische Überweisungen für Kryptokäufe in den USA

Transak faciliterer nu elektroniske overførsler for kryptoinvestorer i USA, hvilket gør dem til den første udbyder af fiat-til-krypto-transaktioner, der tilbyder elektroniske overførsler.

Denne nye funktion, der blev annonceret den 6. juli, har et minimumsbeløb på 2.000 USD pr. overførsel med et maksimumsgrænse på 25.000 USD. Transak fremhævede, at dette skridt sigter mod at gøre det lettere og billigere for brugere at foretage store transaktioner og er i tråd med virksomhedens mål om at udvide deres betalingsmuligheder.

## En allerede succesfuld tilføjelse

Lanceringen i USA kommer efter en stigning i efterspørgslen efter denne betalingsmetode i markeder som Storbritannien. Transaks overførselsvolumen steg markant efter introduktionen af elektroniske overførsler i regionen sammenlignet med andre metoder som kort og Apple Pay.

Elektroniske overførsler er ikke kun billigere end alternativer som kreditkort, der opkræver en 1% gebyr, men de har også færre begrænsninger som f.eks. transaktionsgrænser. Derudover tilføjer et flertrinsprocessen tilføjer en ekstra sikkerhedslag og reducerer samtidig risikoen for svindel, ifølge Transak.

Virksomheden forventer at gentage Storbritanniens succes på det amerikanske marked, hvor denne betalingsmetode allerede er velkendt. Dette forventes at bidrage til yderligere fremme af accepten af kryptokurver.

Transak har været licenseret som pengeoverførsel i USA siden 2022 og har allerede 13 amerikanske partnere, herunder Binance. Denne funktion er pt. kun tilgængelig for brugere, der har bestået KYC Level 2-verifikation, der omfatter verificering af ægthed, identitet og adresse.

## Transaks aggressive ekspansion

Grundlagt i 2018, betjener Transak angiveligt over 5 millioner brugere i 160 lande. I maj 2023 rejste virksomheden 20 millioner USD i en Serie A-finansieringsrunde og har siden udvidet sin forretning eksplosivt.

Sidste år indgik de bemærkelsesværdige partnerskaber, herunder en med betalingsgiganten Visa under deres Visa Direct-program, der gjorde det muligt for Transak-brugere at konvertere deres kryptobalancer direkte til fiat.

Med support til over 40 forskellige kryptokurver, tilføjede Transak også i juni 2024 PayPals stabile mønt, PayPal USD (PYUSD), til deres platform.

Gennem årene har virksomheden indgået partnerskaber med flere kryptowallet-udbydere som Metamask og for nylig i juli støtte til VeWorld, Self-Custody-Wallet til VeChainThor-Blockchain.

Desuden samarbejdede Transak i juni med Privado ID, en decentral identitetsplatform, for at indføre et nyt On-Chain-ID-verifikationssystem kaldet Reusable KYC. Integrationen følger partnerskabet med spiludvikleren Cometh, der muliggjorde direkte køb af krypto til deres spil Cosmik Battle.

Exit mobile version