Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Whale verliert 216.000 $ bei Transfer von 1,068 Millionen SNX auf Binance – Synthetix launcht Andromeda und implementiert Core V3 und Perps V3 for Cross-Chain-Zukunft

Wal verliert 216.000 Dollar an Binance-Börse durch Fehlinvestition in Synthetix

En Wal har for nylig udført en stor transaktion med Synthetix (SNX) tokens. Ifølge Lookonchain har denne Wal overført 1,068 millioner SNX tokens til en værdi af 2,1 millioner dollars til Binance og derved tabt 216.000 dollars.

### Frække abhebungen und aktuelle Preisbewegungen von SNX

Denne transaktion er interessant, da Wal tidligere har trukket den samme mængde SNX til en værdi af 2,316 millioner dollars fra Binance den 30. januar, 12. juli og 24. august 2023, da tokenprisen var på 2,17 dollars.

I maj 2024 havde denne Wal en urealiseret fortjeneste på 3,12 millioner dollars, men solgte ikke tokens. I øjeblikket handles SNX til 1,86 dollars, hvilket svarer til et fald på 1,48 % inden for de seneste 24 timer og 2,46 % i løbet af ugen. Denne snævre prisinterval viser den relativt begrænsede prisvolatilitet af token.

Synthetix tokens steg over 13% i midten af juli og var blandt de største vindere. Denne prisstigning illustrerer betydelig volatilitet på kryptomarkedet, især da konkurrencen om investorernes interesse øges. På trods af de seneste markedstabser, ser nogle analytikere stadig positivt på SNX.

### World of Charts bullish på Synthetix

World of Charts, en kryptoekspert, havde en bullish syn på Synthetix og bemærkede, at den aktuelle pris har brudt trendlinjen inden for et faldende kanalmønster. Den nylige prisnedsættelse synes at være en opsving fra det næste laveste punkt. Evnen til at kurven at komme sig fra den seneste korrektion vil være afgørende for at bryde ud af det faldende kanalmønster.

I mellemtiden udgav Synthetix Andromeda tidligt i december sidste år, hvilket markerede en stor milepæl i implementeringen af Core V3 og Perps V3. Denne udvikling styrker Synthetix-protokollen i forberedelse på en Cross-Chain-fremtid. Stemningen på det globale kryptomarked vil fortsat styre investorernes strømme i kryptomarkedet.

Exit mobile version