Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

10 grunde til at investere i Bitcoin – Fidelity-rapport

10 Punkter der taler for Bitcoin – Fidelity-rapport

Fidelity er en af verdens største kapitalforvaltere med en forvaltet formue på omkring 4,5 billioner dollars og er sammen med BlackRock den mest sandsynlige kandidat til at få godkendt en Bitcoin Spot ETF (børshandlet fond).

43 millioner investorer har tillid til Fidelity. Nu har Fidelity Digital Assets offentliggjort en ny rapport, der forklarer Bitcoin i detaljer og forklarer, hvorfor Fidelity er overbevist om denne aktivklasse og hvorfor Bitcoin skal betragtes separat fra alternative digitale valutaer (Altcoins).

De 10 vigtigste fakta om Bitcoin

  1. Ifølge Fidelity er Bitcoin den bedste form for penge:
    “Bitcoin besidder utvivlsomt mange gode egenskaber ved penge og kombinerer sjældenhed og bestandighed som guld med nem håndtering, opbevaring og transportabilitet som fiatpenge.”
  2. Fidelity forklarer også i rapporten om det “dydige kredsløb for Bitcoin”. Konkurrencen på Bitcoin-netværket vil sandsynligvis føre til et “vinder-tager-alt”-scenario, når netværket vokser og bliver mere værdifuldt.

  3. Fidelity sammenligner også Bitcoin med opfindelsen af ​​hjulet:
    “Opfindelsen af ​​hjulet repræsenterede en helt ny teknologi, der, når den først var opfundet, aldrig kunne opfindes igen. På en lignende måde blev problemet med peer-to-peer elektronisk betaling aldrig løst i menneskehedens historie, indtil Bitcoin kom.”

  4. Fidelity er forundret over, at Bitcoin overhovedet har overlevet og vurderer derfor, at chancerne for, at Bitcoin vil fortsætte med at eksistere, er høje:
    “Hvert minut, time, dag og år, som Bitcoin overlever, øger dets chancer for at fortsætte med at eksistere… Folk ville sandsynligvis undervurdere alle de negative begivenheder, som Bitcoin allerede har overlevet.”

  5. Fidelity leverer hårde data i rapporten, såsom Bitcoin-hastigheden, der viser, hvor sikker Bitcoin er i forhold til andre kryptovalutaer.
    “Når det kommer til den enorme computerkraft, der kræves for at ændre netværkets konsensus, overgår Bitcoin langt alle andre Proof-of-Work-konkurrenter.”

  6. Fidelity sammenligner Bitcoin med internettet:
    “Internetprotokolsystemet, kendt som TCP/IP, er en open source grundlæggende platform, der kan bygges applikationer ovenpå. At eje Bitcoin ville være som at eje internettets grundlæggende lag.”

  7. Fidelity fremhæver også, at Bitcoin fortsat dominerer markedsværdien af alle konkurrerende kryptovalutaer gennem Bitcoin-dominans over resten af markedet.

  8. Endelig er Fidelity enig i, at Bitcoin faktisk er nyttigt.
    “Det ser ud til, at Bitcoin har fundet en rolle i digitalt aktivøkosystemet, i det mindste som en knap opbevaringsværdi (digitalt guld).”

  9. Fidelity konkluderer derfor, at Bitcoin skal betragtes som det første og adskilt fra alle andre digitale aktiver, der fulgte efter det.

Fidelity og deres bullish holdning til Bitcoin – Konklusion

Den nye rapport viser tydeligt, at Fidelity er positiv over for verdens største kryptovaluta Bitcoin. Dette faktum, at Fidelity, BlackRock og andre er positive og med stor sandsynlighed vil få godkendt en Bitcoin Spot ETF, er langt vigtigere, end flertallet af markedets deltagere i øjeblikket antager.

Ifølge handelsmanden Algod er det netop derfor, der stadig vil være en sidste krypto-cyklus.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version