Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

3 Grunde til, at Bitcoin kunne blive verdens mest værdifulde aktiv inden for 5 år

Analyst Dave the Wave erwartet neue Höchststände

Hvordan Bitcoin kan blive det mest værdifulde aktiv i verden inden for 5 år

Der er gået 15 år siden Whitepaperet om Bitcoin blev udgivet, og i dag er det blevet et af verdens mest værdifulde aktiver. På nuværende tidspunkt rangerer det som det 11. mest værdifulde aktiv efter markedsstørrelse og ligger dermed lige uden for top 10. I denne artikel vil vi give dig 3 grunde til, hvorfor Bitcoin i løbet af de næste 5 år kunne blive det mest værdifulde aktiv i verden.

Hvad er verdens mest værdifulde aktiver?

Allerede i dag er Bitcoin blandt verdens mest værdifulde aktiver baseret på markedsstørrelse. På toppen af listen finder vi en gammel kending. Med en markedsstørrelse på over 13 billioner dollars ligger en af verdens ældste værdibevarende aktiver i spidsen.

Efter guld er det primært de store tech-virksomheder som Apple, Microsoft, Google (Alphabet) og Amazon, der befinder sig på toppen af listen. På syvendepladsen finder vi sølv. Bitcoin ligger på en 11. plads med en værdi på 676 milliarder dollars og har endda overhalet Tesla og Elon Musk med den seneste bullrun.

Hvorfor kan Bitcoin blive det mest værdifulde aktiv i verden inden for få år?

Den massive vækst, som Bitcoin har oplevet, er bemærkelsesværdig. For kun 15 år siden blev konceptet til Bitcoin præsenteret i Whitepaperet af Satoshi Nakamoto. Det er utroligt, hvor hurtigt Bitcoin har tiltrukket formuer.

Her er 3 grunde til, hvorfor Bitcoin allerede inden for 5 år kan blive det mest værdifulde aktiv i verden:

1. Et nyt bullmarked i 2024/2025

Historisk set har hver Bitcoin-halvering ført til en massiv stigning i Bitcoin-kursen og dermed også markedsstørrelsen i løbet af de efterfølgende 1,5 til 2 år. Der er ingen tegn på, at denne trend ikke vil fortsætte.

Det forventes, at der efter Bitcoin-halveringen i april 2024 vil være massive gevinster for investorerne. Med lanceringen af Bitcoin ETF’er vil der strømme ekstremt mange penge ind i Bitcoin. Dette kan føre til en stigning i både kursen og markedsstørrelsen med en faktor på mellem 10 og 20.

2. Bitcoin Spot ETF’er

Når vi taler om bullmarkedet, er det vigtigt at nævne potentialet i Bitcoin Spot ETF’er. Når disse ETF’er godkendes, hvilket bliver mere og mere sandsynligt, vil store virksomheder og institutioner kunne investere regulært i Bitcoin.

Dette vil medføre en betydelig strøm af institutionel kapital ind i Bitcoin. Selvom den procentuelle stigning i tidligere bullruns er aftaget, kan det være anderledes denne gang. En stigning med en faktor på 30 er ikke urealistisk.

3. Den ultimative værdibevarende aktiv

I dette bullmarked og i denne cyklus kunne masserne endelig acceptere, at Bitcoin er det ultimative værdibevarende aktiv over længere tid. Indtil nu har guld været anset som verdens bedste værdibevarende aktiv.

Hvis Bitcoin om 5 år kan se tilbage på en 20-årig historie, kan selv den brede befolkning i tider med stigende inflation begynde at se Bitcoin som fremtidens værdibevarende aktiv. Dette ville skabe en betydelig strøm af kapital fra andre aktiver til Bitcoin og placere det foran guld baseret på markedsstørrelse.

Artiklen er baseret på oplysningerne givet i introduktionen og de ovenstående afsnit.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version