EthereumKrypto News

9 Grunde, der taler for en stigning i Ethereum-kursen

9 Grunde, der taler for en stigning i Ethereum kursen

Viele fundamentale faktorer tyder på, at Ethereum er på vej i den rigtige retning og kan opnå en “Outperformance” i forhold til Bitcoin i næste bull-marked. Her er 9 data og fakta, der peger mod en lys fremtid for Ethereum!

1. Ethereum er den førende blockchain inden for dApps og smart contracts

Ethereum er den førende blockchain inden for anvendelsen af dApps og smart contracts. Det tilbyder ikke kun talrige anvendelsesmuligheder, men har også en meget stor brugermasse.

2. Mange nye projekter bygger på Ethereum blockchain

Næsten alle nye projekter bygger deres applikationer og netværk på Ethereum blockchain. Eksempler på dette inkluderer den nye stablecoin fra PayPal og det kontroversielle Worldcoin-protokol.

3. Innovations inden for Layer-2 skalering af Ethereum

Vi kan observere innovationer inden for Layer-2 skalering af Ethereum. For nylig blev Base-Rollup-protokollen fra Coinbase lanceret, og værdien af gemte penge i Layer-2-netværk er på et ekstremt højt niveau.

4. Øget mængde af ETH spærret af netværksdeltagere

Der bliver i stigende grad spærret ETH af netværksdeltagere til at validere transaktioner og modtage en staking-belønning som en del af Ethereum-staking. Dette fører ikke kun til et begrænset udbud af ETH, men bidrager også til sikkerheden i netværket.

Top  Kan Blast opfylde forventninger med deres nye Layer-2 løsning for Ethereum?

5. Ethereum-Blockchain bruges mere end andre protokoller

Ingen anden blockchain bruges så meget som Ethereum-Blockchain og dens skaleringløsninger. Derfor er indtægterne fra transaktionsgebyrer hos Ethereum højere end indtægterne hos alle andre protokoller tilsammen.

6. Ethereum-netværket har deflationære egenskaber

På grund af det faktum, at en del af transaktionsgebyrerne “brændes” af netværket, og at der kun skal uddeles færre Ether som belønning til validators ved overgangen fra Proof of Work(PoW) til Proof of Stake(PoS), har Ethereum-netværket deflationære egenskaber.

7. Forestående Ethereum-netværksopdatering (EIP-4844)

Opgraderingen EIP-4844 af Ethereum-protokollen, der fokuserer på at reducere gebyrer og øge kapaciteten i ETH-netværket ved hjælp af en ny transaktionstype, er nært forestående. Dette gavner især Layer-2-løsninger.

8. Fortsat stor mængde NFT-kollektioner på Ethereum

Selvom brugen af ETH blockchain er dyrere sammenlignet med konkurrencen, bliver der stadig udgivet mange NFT-kollektioner på Ethereum.

9. Ethereum-mainechain inspirerer innovation og udvikling af andre Layer-1 blockchains

Ethereum-mainechain fungerer som et pejlemærke for innovation og udvikling af andre Layer-1 blockchains. For eksempel har Fantom-netværket implementeret Optimism-Rollups i deres eget økosystem.

Ethereum-Blockchain og regulering

Der er en legitim antagelse om, at Ethereum-Blockchain er mindre interessant for reguleringsmyndigheder. CFTC, som er en uafhængig myndighed i USA og regulerer fremtids- og optionsmarkederne, har klassificeret Ether som en råvare og ikke som en værdipapir. Derfor undgår Ethereum i vid udstrækning SEC’s retssager mod forskellige altcoins.

Konklusion om Ethereum-Blockchain’s aktuelle tilstand

Ethereum er ikke uden grund den største kryptocurrency efter Bitcoin på hele kryptomarkedet. Konceptet bag Ethereum er komplekst, men alligevel let at forstå. Smart Contract-platformen sigter mod at samle talrige anvendelsesmuligheder som DeFi, NFT’er og lignende finansielle applikationer på et sted og sikre dem gennem det decentrale Ethereum-netværk.

Top  Bitcoin, Dogecoin, Ethereum og andre kryptovalutaer: Vormiddagens værdiændringer og tendenser

Selvom konsensusændringen fra PoW til PoS i Ethereum oprindeligt ikke faldt i alle brugernes smag, har netværket udviklet sig fundamentalt på en positiv måde siden da. Nettoværkets sikkerhed er på sit højeste niveau målt ud fra mængden af staked Ether, og på grund af den aktive brug er ETH beholdningen allerede deflationær i flere uger!

Der er mange måder, du kan købe fysisk Ether på i markedet. Vi kan kun anbefale, at du tager et kig på vores sammenligning af udbydere. Vi har sammenlignet de bedste udbydere og givet en grundig gennemgang. Find ud mere her!

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button