BitcoinKrypto News

Adam Back: Er der ægte Satoshi Nakamoto?

Adam Back: Manden, myten, legenden

I jagten på at afsløre skaberen af ​​Bitcoin, Satoshi Nakamoto, støder enhver krypto-hobbydetektiv på navnet Adam Back – programør, kryptograf og CEO for Blockstream. Back har markeret sig som en genial programmør og har været i e-mail-kontakt med Satoshi Nakamoto. Han tilhørte den indre kreds af Bitcoin-pionerer, en hemmelig gruppe af tidlige protokoludviklere. Dette bringer mistanke om, at Back ved mere, end han afslører. Er han måske selv Satoshi Nakamoto?

Bitcoin-pioner afviser

Svaret er sandsynligvis nej, i hvert fald hvis man skal tro på ordene fra den 53-årige: “Vi vil aldrig finde ud af, hvem Satoshi var.” Selvom dette kan lyde som en entydig afvisning, ser det ud til, at Back har taget sjov ud af situationen og kommenterer på det med et kort øjeblik, der blev fanget på video, i en spøgefuld tweet.

Bored-Ape-party med uventede konsekvenser

Efter besøget til “ApeFest” klagde nogle deltagere over øjen- og hudproblemer på grund af ultraviolette stråler. Arrangørerne beklager hændelsen og vil støtte dem, der blev berørt. Dette har dog ført til spekulationer om, hvorvidt der var skjulte motiver bag hændelsen.

Bitcoin ETF bliver til intet

Børsanalytiker Peter Schiff har både tidligere og nu advaret imod krypto-investeringer. Han forudsiger nu en kollaps, når Bitcoin ETF’en bliver lanceret, da han mener, at de fleste investorer allerede har købt tilstrækkeligt med Bitcoin i forventning om ETF’ens lancering.

Dette er kun nogle af de seneste historier fra blockchain- og kryptoverdenen, der viser, at selv de mest etablerede dele af kryptoindustrien ikke er uden uventede oplevelser.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button