Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

A&G introducerer den første kryptofond på det europæiske marked med en imponerende portefølje på 12,4 milliarder euro

Spanische Bank im Wert von 14 Milliarden US-Dollar strebt mit neuem Fonds Erfolg an

A&G lancerer den første kryptofond i Spanien

Das spanische Bankunternehmen A&G, der er kendt for sin ekspertise inden for hemmelige finansielle løsninger, har taget et vigtigt skridt for at overholde den spanske regulering ved at introducere den første kryptofond. Med en imponerende samling og forvaltet ejendom på svimlende 12,4 milliarder euro (14 milliarder dollars) tilbyder A&G denne innovative og aktivt forvaltede fond, den første af sin art på det europæiske marked.

Fleksibilitet og bred vifte af muligheder

Denne spritnye kryptofond tilbyder et væld af muligheder og giver sine dygtige forvaltere en fantastisk fleksibilitet til at fordele deres vægt på en bred vifte af ejendomme. Med urokkeligt engagement vil forvalterne sikre, at mindst 70% af fonden forbliver investeret i fysisk valuta.

Diego Fernandez Elices, Chief Investment Officer hos A&G, nævner i en erklæring: “Vi mener, at dette er en optimal løsning for enhver europæisk professionel investor, der ønsker at nærme sig kryptoverdenen, uden at glemme, at det er en fond med meget høj risiko.”

A&G fører vejen ind i kryptoverdenen

I spidsen for dette stærke projekt er Román González Torres og Rubén Ayuso, begge erfarne fondsforvaltere med betydelige færdigheder, de har opnået gennem succesfuld pleje af forskellige andre fonde hos A&G.

Med fokus på markedsværdien og aktiverne vil fonden primært sigte mod de førende kryptokurser i branchen under Torres og Ayusos bevarelse. Fonds formål er at udnytte sin egen evne til at udvikle sig og markedsineffektivitet ved at investere i de mest kendte elektroniske ejendomme.

Kryptowährungen erreichen heute einen Marktwert von 1.15 US-Dollar. Diagramm: TradingView.com

Kilde: TradingView.com

Registrering og planer for lancering

Efter at de vigtige regler var afsluttet, registrerede A&G fonden den 21. juli sammen med den spanske valutaregulatoriske godkendelse. Banken annoncerer i øjeblikket deres egne planer for den uundgåelige lancering, der er planlagt til slutningen af september i år.

Dette milepæl markerer en betydelig fremgang i indførelsen af kontrollerede elektroniske investeringsmuligheder for e-valuta i den spanske valutahave.

Balance mellem optimisme og risikoreduktion

González Torres nævner i et dokument, at fondens investeringsstrategi udgør en fornuftig tilgang til at håndtere markedssvingninger. Med energi og stor tro på markedet vil fondsforvalterne have evnen til at investere op til 30% af fondens aktiver i kontanter. Primæridentifikationen af fonden vil dog stadig bestå af kryptokurser, hvilket garanterer, at den fungerer som en ægte 100% e-valutafond.

Mens kryptomarkedet fortsætter med at udvikle sig, lover A&Gs banebrydende kryptofond at tilbyde kunder i Spanien en uventet mulighed for at deltage i denne voksende ressourceindlæring.

Med erfarne forvaltere, en præcis investeringskoncept og sikring af regulatorisk anerkendelse ser fremtiden for A&Gs kryptofond ud til at være godt rustet til at tackle den spændende, men fristende verden af kryptokurser.

Exit mobile version