Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Aktiekurser faldt i London før rentebeslutninger i Storbritannien og USA: Unilever og olie virksomheder stiger, mens Crest Nicholson falder.

Europäische Märkte geben vor Fed und BoE nach -Am 19. März 2024 um 12:57 Uhr

Aktiehandel i London og globale markedsforhold

Aktierne i London oplevede en tilbagegang tirsdag middag, da investorerne afventede rentebeslutningerne i Storbritannien og USA. Unilever blev positivt påvirket af omkostningsbesparende planer, mens BP og Shell også oplevede stigninger på baggrund af stigende oliepriser.

### Aktieindeks i London
FTSE 100-indekset faldt med 0,3%, FTSE 250 faldt med 0,4% og AIM All-Share faldt med 0,2%. De forskellige Cboe-aktieindeks viste også fald.

### Globale markeder
CAC 40 i Paris steg, mens DAX 40 i Frankfurt fik en marginal stigning. I New York blev aktierne handlet lavere, og den europæiske og amerikanske markedstendens var generelt flad.

Russ Mould fra AJ Bell udtalte, at investorerne sandsynligvis vil afvente de kommende rentebeslutninger fra Federal Reserve og Bank of England, da en rentenedsættelse ikke forventes denne gang.

### Japanske aktier og valutakurser
I Japan steg Nikkei 225 med 0,7% efter landets første renteforhøjelse i 17 år. Den japanske yen steg i forhold til dollar, mens pundet og euroen faldt ved middagstid.

### Specifikke selskabsnyheder
I FTSE 100 steg Unilever med 3,0%, da virksomheden annoncerede planer om at afskære sit isforretning og nedlægge 7.500 stillinger for at fremskynde omstruktureringsplanerne. Også olietitler som BP og Shell steg på grund af øgede oliepriser.

I FTSE 250 faldt Crest Nicholson med 8,6% på grund af omkostninger forbundet med mangler på nogle ældre byggeprojekter. Close Brothers og PureTech oplevede stigninger på henholdsvis 8,0% og 7,9%.

### Afrunding
Artiklen viser en overordnet tilbagegang på de britiske aktiemarkeder og kvitterer vigtige begivenheder fra globale markeder og specifikke virksomhedsnyheder. Investorer fortsætter med at følge udviklingen tæt i forventning om kommende rentebeslutninger og andre markedsbegivenheder.

Exit mobile version