Krypto News

Alarmierende nedgang i Bitcoin Ordinals’ NFT-handelsaktivitet: Handelsvolumen falder med 98% siden maj

DappRadar rapporterer om en “alarmerende nedgang” i brugeraktiviteten for Non-Fungible Tokens (NFT) baseret på Bitcoin Ordinals, hvor handelsvolumen er faldet med hele 98% siden maj.

Ifølge en rapport fra den 17. august viser DappRadar’s data, at det samlede salgsvolumen af Bitcoin Ordinals er faldet fra en tidligere rekord på 452 millioner dollars i maj til kun omkring 3 millioner dollars den 14. august.

Samtidig faldt antallet af transaktioner i samme periode med ca. 97% til 20.571 transaktioner.

DappRadar betragter dette som et dystert billede for Ordinals-markedet, men understreger også, at der er behov for mere tid til at fastslå, om dette blot er et “midlertidigt tilbageslag” eller et “systemisk problem for Bitcoin-baserede NFT’er”.

I rapporten lyder det: “Denne stejle nedgang både i salgsvolumen og salgsstørrelse inden for en så kort periode er bekymrende for Bitcoin Ordinals. Det faldende antal salg understreger den faldende hype eller måske endda det dalende tillid til Bitcoin-NFT’er. Mens svingninger i omsætningsvolumen kan tilskrives interne markedsmæssige dynamikker, kan en vedvarende nedgang i antallet af transaktioner pege på mere generelle problemer. Det tyder på, at færre handlende beskæftiger sig med Bitcoin Ordinals, hvilket kan rejse bekymringer angående deres levedygtighed og relevans inden for NFT-området”.

En nedgang, der kommer efter et hype-drevet andet kvartal for Bitcoin Ordinals, hvor handelsvolumen og brugeraktivitet steg i forhold til første kvartal 2023.

DappRadar antyder, at et centralt problem i forbindelse med bæredygtigheden af Ordinals er, at Bitcoin-fællesskabet er uenig om, hvorvidt NFT’er overhovedet bør være på kryptomarkedets førende netværk eller ej. Tilsvarende grundlæggende diskussioner findes ikke inden for Ethereum og andre blockchains.

Top  Bitcoin-Futures-Händler prognostizieren Preisanstieg bis Ende April - Was bedeutet das für den Kryptomarkt?

Ifølge analytikerne er der stemmer i Bitcoin-fællesskabet, der primært betragter Bitcoin som “digitalt guld” og dermed antyder, at dens primære funktion stadig bør være som bevarelse af værdi. På den anden side bliver Ethereum ofte kaldt “digitalt olie”, hvilket henviser til dets rolle som brændstof for den digitale økonomi.

De kommende måneder vil være afgørende for, om Bitcoin kan etablere sig i det konstant udviklende NFT-landskab eller vende tilbage til sin primære rolle som værdibevaringsmiddel.

Ifølge data fra CryptoSlam ligger Bitcoin-netværket i øjeblikket på syvende pladsen i forhold til det NFT-salgsvolumen, der er genereret af 21.989 købere i løbet af de sidste 30 dage, med en værdi på 14,6 millioner dollars.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button