Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Amazon Prime-brugere kan få adgang til en række NFT’er

Free In-Game NFTs for Players

Amazon tilbyder sine 170 millioner Prime-abonnenter muligheden for at få eksklusive in-game non-fungible tokens (NFT’er) fra populære blockchain-spil som Mojo Melee og Blankos Block Party (BBP).

Fra den 9. august tilbyder Amazon Prime-medlemmer et bredt udvalg af NFT’er, som hver giver forskellige fordele eller karakterer i specifikke spil, herunder BBP og Mojo Melee via deres spilportal.

Blankos Block Party, et samarbejde mellem Mythical Games og Third Kind Games, har en multiplayer-omgivelse, der er karakteriseret ved tilpasselige avatarer og en fængslende verden, der kommer til live gennem en speciel sort vinyl kunststil.

Spilbare NFT’er inden for dette spil kan handles med profit og danne grundlag for en play-and-earn-økonomi.

Bemærkelsesværdigt er BBP det første web3-spil, der debuterede på Epic Stores-platformen.

Amazon Prime-brugere kan få adgang til en række NFT’er

Blandt det brede udvalg af NFT’er kan Amazon Prime-abonnenter få adgang til Twilight Strix Blanko NFT fra BBP.

Denne NFT har evnen til at bruge energien fra den nye måne mod onde kræfter. En anden mulighed er Midnight Crest Helmet NFT, en legendarisk hovedbeklædning designet til at skære gennem mørket med finesse.

Spillere af Mojo Melee, et taktisk spil inspireret af dækopbygningsstrategier, kan erhverve Gwyn Rockhopper Champion & Ore Bundle NFT.

Denne specifikke NFT inkarnerer Gwyn Rockhoppers gådefulde persona, kendt for hendes lunefulde magi og snedige taktik.

Amazon Prime Gaming og Mystic Moose samarbejdet lancerede Mojo Melee i starten af august og lover abonnenterne en strøm af månedlige in-game genstande, herunder Spellstones og valutapakker.

Derudover får deltagerne adgang til eftertragtede digitale samleobjekter med nye mestre og skins.

Disse digitale samleobjekter, som er præget på Polygon blockchain, kan også udveksles til monetær værdi inden for de rette markedspladser.

Amazon spekuleres i at lancere NFT-markedsplads

Denne afsløring af Amazons NFT-tilbud til Prime-abonnenter understreger virksomhedens strategiske interesse i teknologien.

Tidligere rygter i marts antydede Amazons intention om at integrere NFT’er forbundet med håndgribelige aktiver, og der har også været cirkulerende spekulationer om en NFT-markedsplads, selvom der ikke er kommet officiel bekræftelse.

For nylig har Amazon yderligere demonstreret sin forpligtelse til blockchain-økosystemet ved at tilføje nye værktøjer, kaldet “Access” og “Query”, som gør det muligt for udviklere hurtigt at implementere decentraliserede applikationer via Amazon Web Services (AWS).

Disse tilføjelser er sømløst integreret i Amazon Managed Blockchain (AMB) -tjenesten og udvider dermed Amazons support til blockchain-baseret innovation.

I det væsentlige styrker Amazons beslutning om at tilbyde in-game NFT’er til sine Prime-abonnenter blockchain-spilområdet og signalerer en bemærkelsesværdig anerkendelse af NFT’ers potentiale og deres anvendelse inden for immersive virtuelle verdener.

Exit mobile version