Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Amerikanische Börsenaufsicht verkündet Entscheidung über Zulassung von Ethereum-Spot-ETFs – Kryptowährungskurse beflügelt.

Börse Frankfurt-News: Die nächste Euphorie (Kryptowährungen)

## Ethereum-Spot-ETFs kan sende kryptokurserne til nye højder

Den stigende håb om en godkendelse af Ethereum-Spot-ETF’er i USA har givet ny energi til de store kryptokurser. I dag vil den amerikanske børstilsynsførende annoncere deres beslutning.

23. maj 2024 præges markedet af markante stigninger i de store kryptokurser. Bitcoin har siden slutningen af april oplevet en stigning på 14 procent, mens Ethereum og Solana har haft endnu større gevinster på henholdsvis 25 og 39 procent. Dog har der været en klart større salgsinteresse i ETN’er på Solana de seneste to uger ifølge Jan Duisberg fra ICF Bank.

### Ethereum-Spot-ETF’erne på vej?

Situationen ser anderledes ud for de to førende kryptokurser. 21Shares Bitcoin ETP og de to Ethereum-ETN’er handles godt med stærk efterspørgsel. Kryptovalutaerne betragtes nu som en reel egen aktivklasse efter godkendelsen af Bitcoin-Spot-ETF’er i USA.

Jan Altmann fra ETC Group ser også en fremadskridende institutionalisering af investeringer i kryptokurser. Ethereum har haft en stærk performance på grund af forventningen om godkendelse af Ethereum-Spot-ETF’er. SEC skal i dag beslutte over VanEcks ansøgning, hvor sandsynligheden for godkendelse er steget.

### Yderligere grunde til Ethereums succes

Ethereums stærke præstation skyldes også det seneste netværksopdatering og de øgede belønninger for staking. Ethereum anses for at være et komplementært investering til Bitcoin med en investering i en digital app-butik ifølge Bernhard Wenger fra 21Shares.

### Bitcoin-ETF’erne skaber stor interesse

Efter lanceringen af Bitcoin-Spot-ETF’er i USA tidligere på året er der opstået en massiv efterspørgsel. Investeringer på over 12 milliarder dollars er kommet ind i produkterne. Krypto-ETF’er i Hongkong og Krypto-ETP’er i London er også blevet godkendt.

### Handel med Zertifikaterne på Vontobel

Selvom der har været spekulationer om Ethereum-ETF’er har der været et fald i efterspørgslen efter krypto-zertifikater hos Vontobel. Bitcoins produkter er stadig højst eftertragtede.

### Konklusion

Investorer og handlende er spændte på dagens afgørelse fra SEC om Ethereum-Spot-ETF’er og forventer, at markedet vil opleve en betydelig reaktion baseret på beslutningen. Ethereum har vist styrke i markedet og forventes at blive endnu mere attraktivt med potentielle nye investeringsmuligheder.

*Forfatter: Thomas Koch, 23. maj 2024 © Deutsche Börse AG*

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version